Espai per compartir plats de carminyola/tupper, per totes aquelles persones que treballen fora i no poden anar a menjar a casa, desitjant que pugui ajudar a donar idees noves i gaudir d´un bon àpat.
Arròs bullit
Ou dur
Pernil dolç ( o qualsevol embutit al gust )
Una llauneta de tonyina
Uns rovellons
Sal
Oli d´oliva
Preparació
Barrejar la tonyina, ou dur picat i l'embotit escollit, tot això picat petit, amb l'arròs bullit, deixar un ou sencer per decorar, que tallarem per la meitat.
Coure en una planxa els rovellons que ja tindrem nets.
Posar a la carmanyola i a gaudir.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Tratándose de un plato con setas yo ya me apunto. Parece sencillo, pero de lo mas sabroso.
ResponEliminaBesinos
Que bo, ideal per carmanyola.
ResponEliminaM'agrada amb la companyía dels rovellons.
ResponEliminaPetons reina.