TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
divendres, 15 de novembre del 2013
Arròs bullit amb amanida "salpicón" de marisc
Un plat tant ràpid de preparar com deliciós, que es tant bo fred com calent.
Ingredients
Arròs bullit
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Amanida de marisc conegút també com " salpicón"
Opcional : Salsa brava -o- maionesa - o- res, al gust.
Preparació
Tindrem l´arròs bullit preparat fred o calent, això al gust del comensal.
Saltar en una paella amb oli d´oliva l´amanida de marisc durant uns minuts, condimentar amb sal i pebre, afegir l´arròs i llestos.
Acompanyar de salsa brava, maionesa, un raig d´oli d´oliva cru, o res, o deixarem al gust de qui en gaudeixi.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
la verdad es q viendo la foto se ve de lo mas apetecible!!! una maravilla
ResponEliminaHe olido los marisquitos...y no me he podido resistir a disfrutar, aunque sea virtualmente, de ésta maravilla de plato!!! Delicioso.
ResponEliminaPetonets...
Hola Susanna:
ResponEliminaun plat, bo, tan ràpid de cuinar com de menjar,
Bon cap de setmana
Ala, què bona! no hi havia pensat a fer aquesta combinació, la copio :)
ResponEliminaostres, on estigui aquest plat, que es tregui qualsevol altre plat darros bullit! petons
ResponEliminaMolt ràpid de fer, al estiu fresquet i ara millor calent que avui el dia ho demana!
ResponEliminaPetons maca!