Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 15 de novembre de 2013

Arròs bullit amb amanida "salpicón" de marisc


Un plat tant ràpid de preparar com deliciós,  que es tant bo fred com calent.

Ingredients
Arròs bullit
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Amanida de marisc conegút també com " salpicón"
Opcional :  Salsa brava -o- maionesa - o- res, al gust.

Preparació
Tindrem l´arròs bullit preparat fred o calent, això al gust del comensal.

Saltar en una paella amb oli d´oliva l´amanida de marisc durant uns minuts,  condimentar amb sal i pebre, afegir l´arròs i llestos.

Acompanyar de  salsa brava, maionesa, un raig d´oli d´oliva cru, o res, o deixarem al gust de qui en gaudeixi.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...