Ingredients
500 grams d´espaguetis ( en el meu cas pasta fresca feta a casa, tot un luxe)
1 pot de nata líquida
1 paquet de Philadelphia lleugera
1 paquet de bacó fumat
1 ou
Sal
Pebre
1 ceba
Oli d´oliva
All i julivert picat fi
Preparació
Batre l´ou + nata líquida+ philadelphia + all i julivert i reservar.
Sofregir en una paella grossa , la ceba i el bacó tallat petit em un raig d´oli a foc baix fins que quedi quasi transparent, condimentar amb sal i pebre.
Bullir la pasta em aigua i un pessic de sal, de 3 a 5 minuts ( al gust del comensal ) escórrer , no passar per aigua i afegir a la paella, remenar, i abocar-hi la barreja que tenim reservada de nates, tornar a remoure fins que la pasta agafi una textura enganxosa, rectificar de sal i pebre si es necessari.
Posar-la al plat , ratllar un bon formatge sec per sobre i servir al moment.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
No se lo que engorda, ni me importa...¡ pero qué rico que está!. Es uno de los platos de pasta por excelencia...Me encantaaaa!
ResponEliminaHola Pilar, guapa tu
ResponEliminaje,je,..una vez a la semana no hace daño,..que están muy ricos así
mil petonets Susanna
Yo no le pongo philadelfia, pero el próximo día se lo pongo, supongo que le dará un sabor especial. Un beso.
ResponEliminaSegur que està de luxe amb la pasta feta a casa.
ResponEliminaLa crema de castanyes es la que em van enviar, però imagino que al Carrefour o Alcampo es trobarà.
Petons i bon cap de setmana.
fantastica esta pasta
ResponEliminaQue pinta, una de mis recetas favoritas, no los he probado con Philadelphia, siempre pongo parmesana.
ResponEliminaMe ha gustado
Petonets
Ciao piacere di conoscerti e grazie di esserti unita al mio blog, sono passata a salutarti, ora ti seguo anch'io così restiamo in contatto!!!!
ResponEliminaCiao
m'encanten. son infaltables a casa meva. Jo els faig gairebé igual. son tan bons i tan fàcils de fer!!
ResponEliminaHola Susanna, com sempre, un apat deliciós.
ResponEliminaPetonets.
La pasta con una buena carbonara qué rica está, y sí, tienes más calorías pero de vez en cuando..
ResponEliminaBuen finde
aquest plat es el que li agrada mes a la meva filla i a mi casi per igual jejej esta molt bo petons
ResponEliminaUn clàssic sensacional, no conec a ningú a qui no agradi un plat de pasta om aquest ;)
ResponEliminaA mí este plato no me sale, y cuando lo he comido fuera, los espaguetis nadan en nata, seguro que tu versión está en el punto justo de perfección, a juzgar por la foto. Un besote.
ResponEliminaSusanna, aquests són els meus preferits...jo no miro si engreixen o no, simplement els gaudeixo.
ResponEliminacomplimenti questa ricetta è davvero ottima!!ciao!
ResponEliminaQuina bona pinta que tenen els que faig jo s'assemblen molt, molt bons.
ResponEliminaAquest cap de setmana a casa es far pasta fresca. Amb el teu permís copiarem aquesta recepta
ResponEliminaBona cuina
hola!!! muchas gracias por pasarte por mi blog!!! me hace mucha ilusion que te hicieras seguidora ;D
ResponEliminatienen muy buena pinta esos espaguetis jeje yo los hago a la carbonara siempre para mi novio aunque no me gusta el queso jejej me hice seguidora igual hasta aprendo algo de catalan ;D
buen fin de semana
http://naranjitaverde.blogspot.com/
Hola susana, este plato es un clasico que esta muy bueno, un saludo.
ResponEliminaJUAN
Susanna!
ResponEliminaI tatn que és un luxe amb la pasta feta a casa ... Boníssim, sense dubte!
Que ricosss, a mi con una receta así, tampoco me importa engordar, je je je
ResponEliminaFeliz semana
Besos
Que bons!!! hauré de provar aquesta versió teva.
ResponEliminaSusanna yo los prefiero con tomate pero a mis hijos les gustan mucho así.
ResponEliminaWoww...una ricetta italiana!!!:-))
ResponEliminaBravissima Cara,un bacione*
Qué ricos Susanam yo los preparé el otro día también y es que a mi hijo le encantan. besitos y feliz día guapa...
ResponEliminaHola Maria Jesus, guapa tu
ResponEliminaen casa todo lo que sea pasta triunfa, y si es hecha por mi..más
mil petonets Susanna
passei para te visitar e dizer que adoro espaguetis.
ResponEliminaestá lindo o teu blog.
bjusss.
Hola Trini, guapa tu
ResponEliminaa mi me gustan de todas las maneras que te puedas inmaginar, lo más importante es que la calidad de las pasta sea de 10
mil petonets Susanna
Hola Catieu, guapa tu
ResponEliminasegur que agraden a casa, queden molt bons així
mil petonets Susanna
Hola Lily, guapa tu
ResponEliminacelebro que t´agradi
mil petonets Susanna
Hola la cuina de l´Eri, guapa tu
ResponEliminaa casa quasi sempre he comprat la pasta fresca,...però res a comparar em la feta a casa...
mil petonets Susanna
Hola Juan, guapo tu
ResponEliminaes un plato tan delicioso que por esto es un clásico, y no pasará de moda
mil petonets Susanna
Hola Pretha, guapa tu
ResponEliminaBenvinguda a la meva cuina, celebro que t´agradi, maca
fins avait, mil petonets Susanna
Susanna
ResponEliminaNão sei entende brasileiro, mas amei seu blog, tem muitas receitas boas, as fotos lindas, quero vir aqui com mais tempo para ver tudo. Estou te seguindo tambem, para poder acompanhar suas receitas.. Obrigada pela visita ao meu blog, quando quiser volte sera sempre bemvinda....beijos
Hola Anna Betulo, guapa tu
ResponEliminadoncs la veritat es que no te res a veure amb la pasta fresca que es compra..i tant divertit de fer a casa...es dia que vinguis en faràs...
He buscat la crema de castanyes, i per ara sense exit,...
mil petonets Susanna
Hol aJosy, guapa tu
ResponEliminaencantada de la teva visita, i fins aviat
mil petonets Susanna