Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 18 de març de 2011

Espaguetis a la carbonara




Ingredients
500 grams d´espaguetis ( en el meu cas pasta fresca feta a casa, tot un luxe)
1 pot de nata líquida
1 paquet de Philadelphia lleugera
1 paquet de bacó fumat
1 ou
Sal
Pebre
1 ceba
Oli d´oliva
All i julivert picat fi

Preparació
Batre l´ou + nata líquida+ philadelphia +  all i julivert i reservar.

Sofregir en una paella grossa , la ceba i el bacó tallat petit em un raig d´oli a foc baix fins que quedi quasi transparent, condimentar amb sal i pebre.

Bullir la pasta em aigua i un pessic de sal, de 3 a 5 minuts ( al gust del comensal ) escórrer ,  no passar per aigua  i afegir a la paella, remenar, i abocar-hi la barreja que tenim reservada de nates, tornar a remoure fins que la pasta agafi una textura enganxosa, rectificar de sal i pebre si es necessari.

Posar-la al plat ,  ratllar un bon formatge sec per sobre i servir al moment.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ 
 Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...