Espai per compartir plats de carminyola/tupper, per totes aquelles persones que treballen fora i no poden anar a menjar a casa, desitjant que pugui ajudar a donar idees noves i gaudir d´un bon àpat.
Patates ( totes de la mateixa mida)
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre
Tomàquets Cherry
Llom de bacallà
Preparació
Netejar les patates sense pelar i les posarem al microones en un recipient amb aigua, tapades i les courem (no indico el temps, ja que cada aparell és diferent i depèn de la mida de les patates i la quantitat que volem coure)
Les deixem refredar una mica, les tallarem a rodanxes sense treure'ls la pell i les daurarem en una paella amb oli calent, condimentar amb sal i pebre al gust.
Mentre en una altra paella fregir els lloms de bacallà a baixa temperatura, de tant en tant bellugar la paella però no tocar-lo, normalment no cal d'afegir sal, en pocs minuts està llest, afegir si es desitja all i julivert picat gairebé al últim moment, això ja depèn del gust del comensal.
Posar a la carmanyola acompanyat amb unes rodanxes de tòmaquet Cherry.
Bon profít.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Així vé de gust menjar de carmanyola.
ResponEliminaPetons.