TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dijous, 17 de febrer del 2011

Pastís Sara Bernhardt


Ingredients per  la base del pastís
4 ous
100 grams de sucre
120 grams de farina de pastisseria
1 pessic de sal


Preparació
Escalfar el forn a 180.

Batre junt el sucre + sal + ous, fins que ens quedin escumosos i doblin el seu volum, tot seguit i afegirem la farina que ja tindrem tamisada, la barrejarem amb molta suavitat ( doncs si no perdríem tot l´aire que te la massa, ja que no porta cap tipus de llevat ).

Abocar en un motllo que ja tindrem preparat ( pintat de mantega fossa i enfarinat ), coure uns 20 /25 minuts
com sempre depèn del forn i el tipus de motllo.

Un cop cuit, refredar sobre una reixeta.

Ingredients per  fer la crema de mantega
200 grams de sucre 
4 rovells d´ou
500 grams de mantega tova ( pomada )


Preparació
Escalfar el sucre a foc suau fins  34 graus, no més ,  quan ja estigui desfet , deixar refredar una mica ,  i afegirem els rovells d´ou, d´un en un, mentre no parem de batre, quan ja tingui consistència la barreja, incorporar la mantega que la tindrem qualitat " pomada ", torna a batre i guardar a la nevera perquè agafi cos.

Ingredients per  la coberta del pastís
ametlles Marcona laminades
sucre
cireres confitades


Preparació
En una paella plana calenta,  torrar les lamines d´ametlla, fer molta atenció perquè es torren molt ràpid, pel que recomano fer-ho a foc suau, i reservar fins que estiguin fredes.

Passar les cireres confitades pel sucre i reservar.

Ara només ens falta muntar el pastís

El primer pas serà partir per la meitat horitzontalment el pastís ,( procurar que les dues meitat siguin iguals )
untar la part inferior amb crema de mantega i cobrir amb altre part, tot seguit untarem també els laterals  i el sobre.

Posarem les ametlles torrades escampades sobre de un paper vegetal i amb precaució farem rodar el pastís pel damunt , ens i quedaran  les ametlles enganxades, desprès també ni posarem per sobre , si queda alguna zona que ni faltin les i posem i ja està.

Amb l´ajuda de una màniga pastissera i crema de mantega engalanarem el pastís al nostre gust,  per acabar i posarem les cireres ensucrades.

Sembla molt complicat , però es molt fàcil i deliciós,
Bon profit

http://enrocalacuina.blogspot.com/2014/01/crema-de-mantega-la-vainilla-sense-ou.html


AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

39 comentaris:

  1. Hola querida Susanna!!!! que gusto pasar a visitarte y además, encontrarme con este delicioso pastel, especial para acompañar un café, infaltable para mi. Está hermoso!
    un besote

    ResponElimina
  2. Hola Susanna,
    Quin pastís més espectacular! Enhorabona. Sort en el concurs maca, petons

    ResponElimina
  3. ¡Qué pastel más delicio!
    La pinta es inmejorable.
    Mucha suerte en el concurso.
    Besitos.
    ;-D

    ResponElimina
  4. Hola Susana!
    Muchas gracias por pasarte por el blog y por seguirme :) Yo también me quedo por aquí, viendo las delicias que preparas :)

    Un besote!

    ResponElimina
  5. UHMMMM!!!! El pastís de Sara m'encanta!!! Llàstima que a casa tinc un al·lèrgic als fruits secs i no en faig mai. Però a vegades me n'he comprat a alguna pastisseria. Que bona!!!

    ResponElimina
  6. Hem deixes amb la boca oberta, es nota que tens les piles ben recarregades. Del 1 al 10 et donc un 11, si es més maco que els que venes a les pastisseries.
    Petons reina.

    ResponElimina
  7. Hola Anna betulo, guapa, guapa , guapa tu

    va, el dia que vinguis a casa t´el faré,...paraula

    petonets Susanna

    ResponElimina
  8. Hola Catieu, guapa tu

    quina mala sort, tens que vigilar molt doncs, ni picades, ni res de res,.....o sento molt

    mil petonets Susana

    ResponElimina
  9. Hola Carrot cake, guapa tu

    gracías a ti por tu visita, celebro que estés por aqui, tu tambien tienes cada receta...hummm

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  10. Hola Amanda, guapa tu

    es una de mis especialidades, je,je, nada que envidiar a los que venden...

    mil petonets y celebro verte por aqui, esto significa que todo va mejor, Susanna

    ResponElimina
  11. Hola la cuina de l´Eri, guapa tu

    celebro que t´agradi, la veritat es que es molt fácil de fer....es un del preferits de casa

    mil petonets i moltes gràcies, Susanna

    ResponElimina
  12. Hola Gabriela, estimada i guapa tu

    estoy muy contenta de tu regreso, espero de corazón que todo esté controlado...y a la espera de tus ricas recetas....

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  13. Hola Federica, guapa tu

    celebro que t´agradi el pastís, està molt i molt bo

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  14. Uummm deliciosa tarta y que pinta tiene!!!

    Besitos,

    ResponElimina
  15. ja sé d'on treuré la recepta de la mona d'aquest any!!! oeeeeee. Molts petonets guapa

    ResponElimina
  16. que bo...! Em recorda quan era petita, que cada dissabte anàvem a mercat de Girona amb tren i primer ens paràvem en un cafè, on jo i la meva germana sempre sempre demanàvem una sara...!!
    mersi per recordar-m'ho i m'apunto la recepta!

    ResponElimina
  17. Un gâteau de chef. BRAVO!!!!!
    A très bientôt.

    ResponElimina
  18. Quin pastis mes bo. I com no podia ser meins te premi.
    Passat pel meu blog. Petons

    ResponElimina
  19. Susanaaa!!! Pero que pastel tan rico y tan bonito te ha quedado, la presentación ¡¡¡fabulosa!!!!!
    Suerte en el concurso de Sara.

    Besitos

    ResponElimina
  20. Hola Susanna, sóc la Cristina de Bufet de Postres. Gràcies per deixar un comentari en el meu bloc.

    Ara tafanejaré el teu.

    M´encanta el pastís que has fet. Una Sara. Un pastís que reivindica la pastisseria tradicional i que algun dia faré...T´ha quedat perfecte.

    ResponElimina
  21. Que delicia Susanna, me encanta este pastel, luce divino. Gracias por compartir la receta.

    Un saludo :)

    ResponElimina
  22. Hola Mari, guapa tu

    no se si conocias la formula, parece ser que fué dedicada por un pastelero francés, a Sara BERNHARDT, una persona importante en su época ...está riquisimo ( si buscas en internet encontrarás su historia )

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  23. Hola Cristina, guapa tu

    encantada de la teva visita, tinc pendent de fer el teu pastís tant boooo de formatge,...igual demá

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  24. Hola La casita, guapa tu

    gracías querida,...pues no es nada difícil de hacer, has mucha letra pero a la practica un plis, plas,...je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  25. Hola Ana Maria, guapa tu

    moltes gràcies per la vista, pel regalet/permi, i perquè t´agradi el meu pastís,...fins aviat

    mil petonets susanna

    ResponElimina
  26. Hola Nadji, guapa tu

    celebro que t´agradi el meu pastís,...es un honor venín de tu, que ets quasi una profesional

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  27. Hola Mandarina, guapa tu

    has vist la màgia que te la cuina, una imatge, un aroma, una recepta,...sempre et porten records...normalment bons,...i això, es bo

    celebro que t´agradi la recepta,...es super fàcil de fer,...no t´espantis,...des de petit es el preferit del meu marit...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  28. Hola Judith, guapa tu

    je,je, doncs ja saps,...pensa que seràs la madrina , com o diues això la mainada d´ara,...a sí, més GUAI,....

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  29. Hola Sunny, querida i guapa tu

    esta formula queda divina, ya ves el resultado,..la pones en la mesa..plis ,plas, y ya no queda nada,..je,je

    por cierto tu pasta fresca de 10...
    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  30. nena quin pastis mes ben fet està genial, quin pinta mes bona i de la manera que o expliques sembla de o mes senzill de fer, genial.

    ResponElimina
  31. Hola Susanna, moltes gracies per participar al concurs, et desitjo molta sort. T'ha quedat genial. Un petó! :)

    ResponElimina
  32. Hola, Susanna, m'ha encantat aquesta recepta, té una pinta exquisita i és diu com la meva filla. Moltes gràcies per fer-te seguidora del meu blog, has sigut la primera persona en fer-ho, pq els que hi havien abans eren amics i clar no és lo mateix.

    Espero seguir conversant amb tu i de mica en mica entrar en aquest món. Estic encantada de poder compartir les meves receptes i aprofitar la vostra experiencia en el meu benefici.

    Moltes gràcies i fins aviat.

    ResponElimina
  33. Hola, Susanna, m'ha encantat aquesta recepta, té una pinta exquisita i és diu com la meva filla. Moltes gràcies per fer-te seguidora del meu blog, has sigut la primera persona en fer-ho, pq els que hi havien abans eren amics i clar no és lo mateix.

    Espero seguir conversant amb tu i de mica en mica entrar en aquest món. Estic encantada de poder compartir les meves receptes i aprofitar la vostra experiencia en el meu benefici.

    Moltes gràcies i fins aviat.

    ResponElimina
  34. Hola M. José, guapa tu

    es un mon fantastic, ja veuràs, a més ni te inmagines les coses bones , bones, bones que se aprenen....je,je
    fins aviat i mil petonets Susanna

    ResponElimina
  35. Hola Sarita, guapa tu

    encantad e que t´agradi,..la veritat es que queda de 10

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  36. Hola Marta, guapa tu

    es molt fàcil de fer, ...

    mira a mi em passa i crec a que molta més gent, quan agafes una recepta i ni ha una tona de lletra, ja quedes atabalat i ja s´et passen les ganes de fer-la

    i segur que em menys paraules pots dir el mateix i més clar,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  37. Suerte en el concurso!!! :D Besos!!!

    ResponElimina
  38. Con un par de estas ricas pastas no tendría yo suficiente...se ven exquisitas!

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...