Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 2 de desembre de 2013

Com evitar que ens quedin les carxofes negres

I que delicioses estan les carxofes , pena que en tallar-les en poca estona comencen a quedar negres, ... doncs això s´ha acabat...

* Aquesta es la meva proposta.......i funciona.

Tant fàcil com posar-les una estona, un poc tallades, en un bol amb aigua freda i una cullerada de farina, ens quedaran blanques com la neu, a punt per cuinar.

* També serveix per les albergínies i qualsevol fruita o verdura que es torni negra al tallar.la

Bon profit.

Aquest truc pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

2 comentaris:

  1. Jo les posso amb suc de llimona, tinc que fer-lo amb farina que ho llegit altres cops.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Que be es saber-ho, moltes gracies per la informació.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...