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dijous, 31 de març del 2011
Calçots arrebossats amb tempura
https://enrocalacuina.blogspot.com/2011/03/salsa-per-calcots-i-per-tot.html
Ingredients
Calçots ( que ja tindrem cuits i nets )
Farina de tempura
Aigua molt freda
Sal
Pebre
Salsa per calçots
Oli de oliva per fregir els calçots
Preparació
Preparar la tempura,...posarem la farina en un bol i afegir poc a poc l´aigua mentre remenem , ens te que agafar una textura lleugera i reservar a la nevera una estona, doncs te que quedar molt freda
Ara escalfar el oli en una paella , mentre condimentar amb sal i pebre els calçots i passar-los per preparat de tempura, fregir i escórrer sobre una reixeta.
Posarem en un plat acompanyats amb una mica de salsa de calçots, deliciosos
Bon profit
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
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Comentaris del missatge (Atom)
Guau que bons, mai els he tastat així pero han d'estar boníssims !!! Gràcies per l'idea.
ResponEliminaPetonets
L'altre dia varem menjar això mateixa un restaurant de BCN i ens van clavar 18€, i creu-me ELS TEUS TENEN MOLT MILLOR PINTA...
ResponEliminapetons gastronòmics
Hola Susanna!! no s'ha m'havia acudit fer els calçots en tempura. Ho provaré.
ResponEliminaUn petonet
que ricura ¡¡¡
ResponEliminaque lastima que por aqui no se encuentren ¡¡
o sera que no he buscado bien
un beset
Susanna!!! que bonissims!!! i de temporada total!!!
ResponEliminaAmb la mort del meu portatil vaig perdre les fotos d'uns cosins germans dels teus!!! ;-)
Un petonas bonica!
que pena que yo no como frituras, porque esto tiene una pintaaaaa, tremenda!!!
ResponEliminaL'any passat els vaig fer d'aquesta manera i puc dir que estàn boníssims.
ResponEliminaPetons reina.
Molt bona idea aquesta de menjar calçots arrebossats amb tempura, me l'apunto!
ResponEliminaQue buenisimo tiene que estar!!!! y mojando en su salsita mas todavia......
ResponEliminaYo me apunto tambien esta porque los calcots son deliciosos, besito, alex
ResponEliminadiosssss me estoy imaginando el crujir del rebozado al darles un ñasko a esos calÇots y me se hace la boca agua!!!!! de miedo!!!!
ResponEliminaHola preciosa, se ve deliciosisisimo.
ResponEliminate mando mil besos.
aixi estan molt bonssssss,mare meva jo no pararia de menjar jajaj petons
ResponEliminaDe esta forma tan rica nunca los he probado, así que tomo nota
ResponEliminaAbrazos y buen fin de semana Susanna
Así en tempura no les he tomado, tienen que estar muy ricos. Me gustan.
ResponEliminaUn abrazo.
Hola Chus, guapa tu
ResponEliminaNena que contenta estoy de verte en activo, re-bienvenida....
mil petonets Susanna
Hola Tito, guapo tu
ResponEliminaa los mios es como más les gustan, en esta versión quedan de 10
mil petonets Susanna
Susanna, t'arriben els meus comentaris????? Es que mai apareixen!!! NO entenc que passa...
ResponEliminaUn petonas
me encanta la tempura
ResponEliminaMe encantan los calçots, pero nunca los he tomado rebozados, pero igualmente estarán deliciosos.
ResponEliminaBesos,
Hola Suny, guapa tu
ResponEliminaa los mios es como más les gusta, tiernos por dentro y crujientes por fuera
mil petonets Susanna
Hola Amparo, guapa tu
ResponEliminaa los de casa es como más les gustan los calçots
mil petonets Susanna
Hola Espe, guapa tu
ResponEliminaje,je, ya somos dos, es fantástica, es mi sistema de rebozar preferido, ligero, nada aceitoso y crujiente..hummm
mil petonets Susanna
Hola Sònia, guapa tu
ResponEliminacrec que si, ara miraré, es que en tinc per passar, porto uns dies una mica complicats,...
però si no sorten, tu saps que t´estimo igual, je,je
mil petonets ,maca, Susanna
Desde que probé los calçots hace un par de semanas con esa salsa romescu no los he olvidado, por dios, que ricos en la brasa, y ahora en tempura me imagino que igual o más rico aún.
ResponEliminaBesos
Hola Javier, guapo tu
ResponEliminayo será que soy "muy fina", los prefiero así, limpios, no se ensucias las manos, y con este toque crujiente, hummm
mil petonets Susanna
Hola Susana, guapa tu
ResponEliminapues inmagina peladitos , limpios, sin ensuciarte las manos y cruxientes con la salsita...hummm
mil petonets Susanna
Estupenda cocina de fusión. Un besote.
ResponEliminaHola Su, guapa tu
ResponEliminay que ricos así, limpios y crujientes, ( yo los prefiero de este modo )
mil petonets Susanna
Hola Anna betulo, guapa tu
ResponEliminaveritat que sí ?,...nets i pulits,..nyam nyam
mil petonets Susanna
Buenísimos!! yo los acabo de subir hechos al horno.
ResponEliminaPetonets
Hola Sole, guapa tu
ResponEliminacon la tempura los alimentos no quedan para nada grasientos, por si quires probar...je,je
mil petonets Susanna
Hola Alex, guapa tu
ResponEliminaprueba así y seguro que repites,..para mi se comen mejor que de la manera clásica
buen fin de semana i mil petonets Susanna
Hola Teresa, guapa tu
ResponEliminapues tengo que decirte, que sí, que están divinos así
mil petonets Susanna
Hola Visc a la cuina, guapa tu
ResponEliminadoncs fes la prova , segur que t´agrada molt,...jo des de que vaig descobrir la tempura,..o entempuro tot...je,je, molt millor que el arrebossat normal, més lleuger i gens gras
mil petonets Susanna
mil petonets Susanna
Hola Sònia, guapa tu
ResponEliminanena mira ja ha sortit, es que encara estava a la "caixa"...je,je, es una pena quan es perd informació, fes cd´s,.....
Per tant ja saps que están molt bons,..je,je
mil petonets macas, Susanna
Hola jm, guapa tu
ResponEliminadoncs tu proba i segur que repeteixes
mil petonets, Susanna
Hola La Mami, guapa tu
ResponEliminaigual puedes encontrar como más fácil en grandes superficies,...
mientras, mil petonets Susanna
Hola com gat i gos, guapa tu
ResponEliminaAixò es el que t´empre.ya, que a sobra pages car i no et veus ben servit....
puc garantir que així queden super bons
mil petonets Susanna
Hola Lily, guapa tu
ResponEliminaencantada de que t´agradi la proposta, segur que triunfaràs,
mil petonets Susanna
Hola Bulma, guapa tu
ResponEliminaya los he visto y que pinta...hummm
por cierto tu salsa de calçots es diferente a la mia, yo no le pongo pimiento,..por lo que con permiso me la he anotado para probarla, grácias por compartirla
mil petonets Susanna
Hola Agnès, guapa tu
ResponEliminadoncs si, tens tota la raó , que bons , a mi es com més m´agraden
mil petonets Susanna
Hola Susanna,
ResponEliminaFa pocs dies que els vaig menjar així i són una meravella.. i amb la seva salseta que bons! Petons
Hola Cuina de L´Eri, guapa tu
ResponEliminaa mi es com més m´agraden..je,je, nets i sense embrutar-te les mans
mil petonets Susanna
Vengo a entregarte un premio qué me hace mucha ilusión que tengas, es el Indalo de Diamante, después se lo puedes entregar a otro blog que sea relacionado con la cocina y que tenga más de 500 seguidores.
ResponEliminaAquí te dejo el enlace para que lo recojas.
http://cocina-trini.blogspot.com/search/label/Premios%20Platino%20y%20Diamante
Que aspecto más bueno tienen!! las verduras en tempura me gustan, pero para conseguir estas por aquí lo veo díficil, no he visto nunca, besos
ResponEliminaAquet mateix dilluns en varem menjar un bon plat dels que varen sobrar de la calçotada del diumenge, es una forma deliciosa d’aprofitament
ResponEliminaPetons
Quina manera mes original de preparar els calçots, tenen una pinta que nyam nyam.
ResponEliminaHola Donibaneko, guapa tu
ResponEliminasegur que t´agradaràn molt,...a més mans netes, je,je
mil petonets Susanna
Hola Sión, guapa tu
ResponEliminaa casa es com més agraden, nets i pulits, amb les mans netes, ..je,je
mil petonets Susanna