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dijous, 31 de març de 2011

Calçots arrebossats amb tempura




Ingredients
Calçots ( que ja tindrem cuits i nets )
Farina de tempura
Aigua molt freda
Sal
Pebre
Salsa per calçots
Oli de oliva per fregir els calçots


Preparació
Preparar la tempura,...posarem la farina en un bol i  afegir poc a poc l´aigua mentre remenem , ens te que agafar una textura lleugera i reservar a la nevera una estona, doncs te que quedar molt freda


 Ara escalfar el oli en una paella , mentre condimentar amb sal i pebre els calçots i passar-los per preparat de tempura, fregir i escórrer sobre una reixeta.


Posarem en un plat acompanyats amb una mica de salsa de calçots, deliciosos 


Bon profit


AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

51 comentaris:

  1. Guau que bons, mai els he tastat així pero han d'estar boníssims !!! Gràcies per l'idea.
    Petonets

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  2. L'altre dia varem menjar això mateixa un restaurant de BCN i ens van clavar 18€, i creu-me ELS TEUS TENEN MOLT MILLOR PINTA...
    petons gastronòmics

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  3. Hola Susanna!! no s'ha m'havia acudit fer els calçots en tempura. Ho provaré.

    Un petonet

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  4. que ricura ¡¡¡
    que lastima que por aqui no se encuentren ¡¡
    o sera que no he buscado bien

    un beset

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  5. Susanna!!! que bonissims!!! i de temporada total!!!
    Amb la mort del meu portatil vaig perdre les fotos d'uns cosins germans dels teus!!! ;-)
    Un petonas bonica!

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  6. que pena que yo no como frituras, porque esto tiene una pintaaaaa, tremenda!!!

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  7. L'any passat els vaig fer d'aquesta manera i puc dir que estàn boníssims.
    Petons reina.

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  8. Molt bona idea aquesta de menjar calçots arrebossats amb tempura, me l'apunto!

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  9. Que buenisimo tiene que estar!!!! y mojando en su salsita mas todavia......

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  10. Yo me apunto tambien esta porque los calcots son deliciosos, besito, alex

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  11. diosssss me estoy imaginando el crujir del rebozado al darles un ñasko a esos calÇots y me se hace la boca agua!!!!! de miedo!!!!

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  12. Hola preciosa, se ve deliciosisisimo.
    te mando mil besos.

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  13. aixi estan molt bonssssss,mare meva jo no pararia de menjar jajaj petons

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  14. De esta forma tan rica nunca los he probado, así que tomo nota

    Abrazos y buen fin de semana Susanna

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  15. Así en tempura no les he tomado, tienen que estar muy ricos. Me gustan.
    Un abrazo.

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  16. Hola Chus, guapa tu

    Nena que contenta estoy de verte en activo, re-bienvenida....

    mil petonets Susanna

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  17. Hola Tito, guapo tu

    a los mios es como más les gustan, en esta versión quedan de 10

    mil petonets Susanna

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  18. Susanna, t'arriben els meus comentaris????? Es que mai apareixen!!! NO entenc que passa...
    Un petonas

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  19. Me encantan los calçots, pero nunca los he tomado rebozados, pero igualmente estarán deliciosos.

    Besos,

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  20. Hola Suny, guapa tu

    a los mios es como más les gusta, tiernos por dentro y crujientes por fuera

    mil petonets Susanna

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  21. Hola Amparo, guapa tu

    a los de casa es como más les gustan los calçots

    mil petonets Susanna

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  22. Hola Espe, guapa tu

    je,je, ya somos dos, es fantástica, es mi sistema de rebozar preferido, ligero, nada aceitoso y crujiente..hummm

    mil petonets Susanna

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  23. Hola Sònia, guapa tu

    crec que si, ara miraré, es que en tinc per passar, porto uns dies una mica complicats,...

    però si no sorten, tu saps que t´estimo igual, je,je

    mil petonets ,maca, Susanna

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  24. Desde que probé los calçots hace un par de semanas con esa salsa romescu no los he olvidado, por dios, que ricos en la brasa, y ahora en tempura me imagino que igual o más rico aún.
    Besos

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  25. Hola Javier, guapo tu

    yo será que soy "muy fina", los prefiero así, limpios, no se ensucias las manos, y con este toque crujiente, hummm

    mil petonets Susanna

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  26. Hola Susana, guapa tu

    pues inmagina peladitos , limpios, sin ensuciarte las manos y cruxientes con la salsita...hummm

    mil petonets Susanna

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  27. Estupenda cocina de fusión. Un besote.

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  28. Hola Su, guapa tu

    y que ricos así, limpios y crujientes, ( yo los prefiero de este modo )

    mil petonets Susanna

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  29. Hola Anna betulo, guapa tu

    veritat que sí ?,...nets i pulits,..nyam nyam

    mil petonets Susanna

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  30. Buenísimos!! yo los acabo de subir hechos al horno.
    Petonets

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  31. Hola Sole, guapa tu

    con la tempura los alimentos no quedan para nada grasientos, por si quires probar...je,je

    mil petonets Susanna

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  32. Hola Alex, guapa tu

    prueba así y seguro que repites,..para mi se comen mejor que de la manera clásica

    buen fin de semana i mil petonets Susanna

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  33. Hola Teresa, guapa tu

    pues tengo que decirte, que sí, que están divinos así

    mil petonets Susanna

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  34. Hola Visc a la cuina, guapa tu

    doncs fes la prova , segur que t´agrada molt,...jo des de que vaig descobrir la tempura,..o entempuro tot...je,je, molt millor que el arrebossat normal, més lleuger i gens gras

    mil petonets Susanna

    mil petonets Susanna

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  35. Hola Sònia, guapa tu

    nena mira ja ha sortit, es que encara estava a la "caixa"...je,je, es una pena quan es perd informació, fes cd´s,.....

    Per tant ja saps que están molt bons,..je,je

    mil petonets macas, Susanna

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  36. Hola jm, guapa tu

    doncs tu proba i segur que repeteixes

    mil petonets, Susanna

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  37. Hola La Mami, guapa tu

    igual puedes encontrar como más fácil en grandes superficies,...

    mientras, mil petonets Susanna

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  38. Hola com gat i gos, guapa tu

    Això es el que t´empre.ya, que a sobra pages car i no et veus ben servit....

    puc garantir que així queden super bons
    mil petonets Susanna

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  39. Hola Lily, guapa tu

    encantada de que t´agradi la proposta, segur que triunfaràs,

    mil petonets Susanna

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  40. Hola Bulma, guapa tu

    ya los he visto y que pinta...hummm

    por cierto tu salsa de calçots es diferente a la mia, yo no le pongo pimiento,..por lo que con permiso me la he anotado para probarla, grácias por compartirla

    mil petonets Susanna

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  41. Hola Agnès, guapa tu

    doncs si, tens tota la raó , que bons , a mi es com més m´agraden

    mil petonets Susanna

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  42. Hola Susanna,
    Fa pocs dies que els vaig menjar així i són una meravella.. i amb la seva salseta que bons! Petons

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  43. Hola Cuina de L´Eri, guapa tu

    a mi es com més m´agraden..je,je, nets i sense embrutar-te les mans

    mil petonets Susanna

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  44. Vengo a entregarte un premio qué me hace mucha ilusión que tengas, es el Indalo de Diamante, después se lo puedes entregar a otro blog que sea relacionado con la cocina y que tenga más de 500 seguidores.
    Aquí te dejo el enlace para que lo recojas.
    http://cocina-trini.blogspot.com/search/label/Premios%20Platino%20y%20Diamante

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  45. Que aspecto más bueno tienen!! las verduras en tempura me gustan, pero para conseguir estas por aquí lo veo díficil, no he visto nunca, besos

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  46. Aquet mateix dilluns en varem menjar un bon plat dels que varen sobrar de la calçotada del diumenge, es una forma deliciosa d’aprofitament
    Petons

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  47. Quina manera mes original de preparar els calçots, tenen una pinta que nyam nyam.

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  48. M'agraden moltissim les verdures en tempura, però encara no he provat amb els calçots, mirant el teu resultat crec que ja estic trigant i ara que es veuen per tot arreu ... i amb la salsa es veuen molt bons!!!
    Un petonet guapa!!!

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  49. Hola Donibaneko, guapa tu

    segur que t´agradaràn molt,...a més mans netes, je,je

    mil petonets Susanna

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  50. Hola Sión, guapa tu

    a casa es com més agraden, nets i pulits, amb les mans netes, ..je,je

    mil petonets Susanna

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Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

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