Nou espai per compartir plats de carmanyola/tupper, per totes aquelles persones que treballen fora i no poden anar a menjar a casa, desitjant que pugui ajudar a donar idees noves i gaudir d´un bon àpat.
Llacets ( pasta ) de verdures
Tomàquet fregit
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Pastanaga ratllada petita
Api tallat petit
Un vas de vi
Unes gotes de soja
Preparació
Fer un sofregit amb les verdures, quan ja quasi estigui , afegir el tomàquet fregit, unes gotes de soja i un raig de vi, condimentar amb sal i pebre al gust i deixar reduïr.
Mentre bullir la pasta seguin les instruccions del fabricant, barrejar amb la salsa i a la carmanyola.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Susanna que buena receta nos traes, en mi casa la pasta les gusta a todos...
ResponEliminaMuchas gracias guapa por tu apoyo, lo estamos pasando todos muy mal con esta maldita enfermedad... Paco con sus dolores y los demás con la impotencia de no poder hacer nada, la semana que viene tiene cita con el cirujano que lo ha operado y con la oncolofa...haber que le hacen ahora.
Hola guapa, muy buena idea la de poner una sección de tupper porque cada vez más personas necesitan llevarse la comida al trabajo. Esta es una buena idea, la pasta es de los mejores alimentos para llevarse en tupper. Me encanta la pasta con verduras.
ResponEliminaUn besooo
molt bona recepta i genial per la carmanyola.
ResponEliminaAmb aquest plat a la carmanyola has de desitjar que arribi l'hora de dinar.
ResponEliminaPetons maca.
Una receta sana y que llena, gracias a la pasta. Estupenda para la carmayola. Un petonàs, tocaya.
ResponEliminaUn plat econòmic, fàcil de fer i molt bo.
ResponElimina