Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 21 de maig de 2010

Arròs amb sípia i verdures


Ingredients
500 grams d´arròs
Sípia
Pebrot vermell
Pebrot verd
Pèsols
Ceba
Un cap d´alls
Una patata
Tomàquet fregit
Un raig de vi de cuina
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Aigua o brou

Preparació
Sofregir amb oli d´oliva totes les verdures tallades petites i el cap d´alls sencer. ( Menys els pèsols ) i reservar.

En el mateix oli sofregir la sípia tallada a tires, quan comenci a quedar daurada, afegir les verdures, el tomàquet fregit, els pèsols i un raig de vi, deixar reduir i seguidament  l ´arròs, remenar uns minuts i abocar l´aigua o brou que ja tindrem calent, condimentar amb sal i pebre al gust.

Coure aprox. uns 15 minuts i deixar reposar uns 5 minuts més.

Bon profit.


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna



Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...