https://enrocalacuina.blogspot.com/2024/03/aliments-cuinats-al-vaporpropietats-i.html
Ingredients
Patates
pastanaga
Carbassa
Mongetes tendres
Ceba
Bacó fumat
Oli d´oliva
Sal
Ous remenats
Preparació
Netejar i tallar les verdures al gust i cuinar al vapor.
Tallar el bacó a juliana i passar per la paella, amb la mateixa grassa que ens i ha quedat farem uns ous remenats.
Muntar una safata amb les verdures cuinades, el bacó per sobre i acompanyar dels ous remenats,
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi - Susanna
Encara que sigui senzill, un plat per gaudir de tots els seus sabors: m'agrada!
ResponEliminaBen bo deu estar aquest àpat que has fet i fàcil de fer.
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana.
Si fós per mi, cada dia menjaria un plat o dos de verdures.Aquestes que presentes al vapor han de ser delicioses i amb totes les vitamines, i acompanyades per aquests ous...ummmm, fantàstic!bon cap de setmana!
ResponEliminacomplimenti! molto buona questa ricetta.
ResponEliminaciao.
Pina.
Que ricoooooo bueno todos los platillos que haces me encantan y estas verduras al vapor se ven fenomenales asi no pierden los nutrientes maravilloso.
ResponEliminamuchisimos besitos
Que colores tan lindo tiene el plato, delicioso!
ResponEliminabesos
Gaby
mmmmmmm..che buone!!!baci!
ResponEliminaHOLA PINA, GUAPA TU
ResponEliminaBENVINGUDA A LA MEVA CUINA, DESITJO QUE T´AGRADI
CIAO, PETONETS, SUSANNA
HOLA FEDERICA, GUAPA TU
ResponEliminaBUONE I SANA,
PETONETS SUSANNA
Un plat ùnic per cuansevol moment, verdureta, proteina de la truita i el bacò, sencill pero molt bo, com a mi me agraden,
ResponEliminaPetonets,
JOan
Una receta derivada de los clasicos muy buena, me gusta.
ResponEliminaCom més m´agraden les verdures es al vapor, peró las faré amb el bacón fumat, que ha de ser per tornar´se boig.
ResponEliminaUn petó.
Un plat rapit, sa i molt bo, que mes es pot demanar?
ResponEliminaPetonets
El beicon tiene que darle el puntito rico! todo lo demas muy sanita mmm
ResponEliminaBesitos
ciao Susanna! Gustosissima questa ricetta! Baci dall'Italia!!!
ResponEliminasusanna has hecho de unas simples verduras al vapor un plato digno de degustar , eso es arte.
ResponEliminaun besote.
Muy rico y sano. Me encanta!!
ResponEliminaMuchos besotes guapa.
;-D
Una manera de cocinar las verduras sana y que me encanta. Un besazo.
ResponEliminaLes verduretes al vapor son molt millor que cuites, oi?. Mantenen molt millor el seu sabor, i les seves propietats.
ResponEliminaPetons
Susanna, sencilla, nada complicada....pero buenísima del todo.
ResponEliminaUn beso.
Hola Susana, si que tienes razon en lo de sencillo, pero tambien tiene que estar la mar de bueno, un saludo.
ResponEliminaJUAN
HOLA GURMET, GUAPO TU
ResponEliminaES UNA MANERA PERQUE A CASA MENGIN VERDURES SENSE RONDINAR,...JE,JE
PETONETS SUSANNA
Per a no rondinar, jo em poso un puntet de pimentón de la Vera a part del bacó...hehe
ResponEliminaPer a no rondinar, jo em poso un puntet de pimentón de la Vera a part del bacó...hehe
ResponEliminaHOLA OSCAR, GUAPO TU
ResponEliminaDONCS MIRA NEN, EN PREG BONA NOTA,...SI SENYOR
PETONETS SUSANNA
HOLA JUAN, GUAPO TU
ResponEliminaEN CASA LES HAGO COMER MUCHA VERDURA, DE UNA MANERA O DE OTRA, LA CUESTIÓN ES QUE COMAN SALUD...
PETONETS SUSANNA
HOLA EMPAR, GUAPA TU
ResponEliminaCOMO BIEN DICES SENCILLA,...PERO.....COMO DICE LA CANCIÓN MÁS VALE MUERTA QUE SENCILLA...JE,JE,...
DELICIOSA RECETA , DE VERDAD,
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaDONCS SI COM MOLT BE COMENTES, LES VERDURES AL VAPOR SON MOLT MÉS ACONSELLABLE QUE CUITES, DONCS A MÉS DE QUE PERDEN QUASI EL COLOR, MANTENEN LES SEVES VITAMINES NATURALS,...I AIXÒ ES MOLT BO I MOLT SA...
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE ASÍ ESTA MEJOR QUE COCIDA,.YO DESDE QUE ME ACOSTUBRÉ A COCINARLA AL VAPOR, NUNCA MÁS LA HE COCIDO..
PETONETS SUSANNA
HOLA AMANDA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE LA VERDURA ASÍ, QUEDA COMO DICE NUESTRA AMIGA LAURA, RICA Y DE RECHUPETE....
PETONETS SUSANNA
HOLA TETXU, GUAPA TU
ResponEliminaES QUE NENA, PARA QUE COMAN VERDURA SOBRE TODO MI HIJO, TIENES QUE HACER " MILAGRITOS" DE ESTOS , JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA speedy70 ,GUAPA TU
ResponEliminaES UNA RECEPTA FACIL I BONA
PETONETS SUSANNA
HOLA SIÓN ,GUAPA TU
ResponEliminaTENS TOTA LA RAÓ
PETONETS SUSANNA
HOLA GLÒRIA, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDEN MOLT BÉ, I NOMÉS TENEN LA MIQUETA DE GREIX DEL BACÓ, PER TANT TAMPOC SON TANT CALÒRIQUES I QUEDEN MOLT BONES
PETONETS SUSANNA
HOLA JOAN I SARA, GUAPOS
ResponEliminaCELEBRO QUE T´AGRADI, ES RÀPID DE FER, I SA
PETONETS SUSANNA
HOLA GABRIELA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE UN SENCILLO PLATO, MONTADO CON CARIÑO PUEDE COMPETIR CON CUALQUIER OTRO PLATO MÁS CARO
PETONETS SUSANNA
HOLA CHUS, GUAPA TU
ResponEliminaENCANTADA DE QUE TE GUSTEN LAS RECETAS, YA SABES SI ALGUNA TE APETECE, SOLO TIENES QUE TOMARLA
MIENTRAS, MIL PETONETS SUSANNA
HOLA MERCÈ, GUAPA TU
ResponEliminaA CASA CADA DIA INTENTO QUE DE UNA MENRA O DE UNA ALTRE NI HAGI DE VERDURA A TAULA
PER CERT, EL PASTÍS DE ALOE VERA,..UNA PASSSADDAA
ET FELICITO PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaBO I LLEUGER, ES TE QUE MENJAR DE TOT, JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ResponEliminaCOM MOLT BE DIUS, SENZILL I SA
PETONETS SUSANNA
Hola Susana!!
ResponEliminaestava mirant alguna coseta per sopar i crec que ja ho he trobat!!!
un blog molt maco! :)
Hola Raquel, guapa tu
ResponEliminaes un plaer i un honor la teva visita i de que t´agradi la meva cuina
fins aviat, mil petonets Susanna