Ingredients
Lamines de pasta per lasanya
Tomàquet fregit
Sal
Pebre
Formatge ratllat
Xampinyons laminats
Sardines en llauna ( poden ser amb oli, picantones, escabetx......)
Salsa beixamel
Oli d´oliva
Preparació
En primer lloc saltejar els xampinyons amb oli i reservem.
Escórrer les sardines, treure el cordó de l'espina i esmicolar
Bullir la pasta seguint les instruccions del fabricant.
Passos per muntar la lasanya:
Unteu la base de la placa amb una mica d'oli d'oliva , posarem una capa de pasta que cobrirem de tomàquet fregit, xampinyons, sardines i una mica de beixamel, tapar amb una capa de pasta, repetim idèntica operació, per acabar amb una capa de pasta, per finalitzar cobrir tot amb formatge ratllat i fornejat fins que ens quedi la superfície daurada i el formatge fos.
* Ideal per l´estiu, ja que podem deixar el plat preparat a la nevera i just ens faltarà el fornejat.
* Fem especial atenció al condimentar el plat, ja que les sardines ja porten sal i el formatge també.
Amb una amanida fresca, una cervesa i bona companya,.....
Bon profit.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna