Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 13 d’agost de 2015

Lasanya de xampinyons i sardines de llauna


Ingredients
Lamines de pasta per lasanya
Tomàquet fregit
Sal
Pebre
Formatge ratllat
Xampinyons laminats
Sardines en llauna ( poden ser amb oli, picantones, escabetx......)
Salsa beixamel
Oli d´oliva

Preparació
En primer lloc saltejar els xampinyons amb oli  i reservem.

Escórrer les sardines, treure el cordó de l'espina i esmicolar

Bullir la pasta seguint les instruccions del fabricant.

Passos per muntar la lasanya:
Unteu la base de la placa amb una mica d'oli d'oliva , posarem una capa de pasta que cobrirem de tomàquet fregit,  xampinyons, sardines i una mica de beixamel, tapar amb una capa de pasta, repetim idèntica operació, per acabar amb una capa de pasta, per finalitzar cobrir tot amb formatge ratllat i fornejat  fins que ens quedi la superfície daurada i el formatge fos.

* Ideal per l´estiu, ja que podem deixar el plat preparat a la nevera i just ens faltarà el fornejat.
* Fem especial atenció al condimentar el plat, ja que les sardines ja porten sal i el formatge també.

Amb una amanida fresca, una cervesa i bona companya,.....

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...