Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 14 d’agost de 2015

Ametlles de bescuit farcides de nutella


Ingredients ( unes 50 peces aprox.)
150 grams de mantega tova
100 grams de sucre fi
Unes gotes de vainilla ( al gust)
1 ou sencer
1 clara d´ou
100 grams de nata
250 grams de farina
1/2 culleradeta de llevat químic tipus Royal
* Necessitem un aparell de fer gofres amb plaques de formes, val la pena, un gran rendiment a un preu moderat

Preparació
Tamisar la farina juntament amb el llevat.

Barrejarem tots els ingredients fins que ens quedi una massa suaument compacta i sense grumolls, anirem posant massa en les cavitats del motlle amb l'ajuda de dos culleretes, baixarem la tapa del nostre aparell i deixarem coure per espai d ´uns 4 minuts, treure, deixar refredar i ja podem omplir.

En aquesta ocasió han estat farcits amb crema de cacau amb avellanes Nutella, però també les podem omplir de melmelada, crema, nata, ....

* Per farcir va molt be amb una màniga pastissera

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...