Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 3 de març de 2016

Moniato fregit


Quan arriba la tardor, també arriba el moniato...un tubercle, no massa utilitzat per cert, tinc que reconèixer que fins i tot a mi sempre s'ha m ´havia fet una mica antipàtic ... 

Igual perquè de petita sempre que veia un moniato recordava a la meva estimada iaia Antonía quan m'explicava com de malament ho van passar en temps de guerra i que menjaven moniatos  

Doncs bé resulta que te moltes propietats... val ?

Te un alt contingut en Vitamina A, ideal per donar energia pel seu alt contingut d’ hidrats de carboni, conté sucres, un 70% d’ aigua i alguns minerals com potassi, sodi, calci, ferro, reforça el sistema immunitari....entre altres virtuts

Ingredients
Moniatos
Oli de gira-sol
Sal ( si es flor de sal més bons )

Preparació
Pelarem els moniatos i els tallarem a rodanxes fines  (una mandolina va perfecta, es una bona eina a la cuina )
i les posarem en un recipient amb aigua freda.

Mentre posarem abundant oli de gira-sol en una cassola al foc, fregir a tandes perquè no baixi la temperatura de l´oli, escórrer sobre una reixeta o paper de cuina i salar al gust.

Es una manera diferent i sortim del clàssic moniato bullit ( que a mi no m´ agrada gens... ) queden molt cruixents

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...