Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 9 de març de 2016

Pop a la gallega - versió ràpida -



Ingredients
Un pop bullit ( Ja comprat )
Patates grosses de la mateixa mida
Unes fulles de llorer
Sal normal per bullir les patates
Flor de sal - per muntar el plat - ( Tipus Maldon )
Oli d´oliva
Pebre vermell  ( dolç o picant- al gust- )

Preparació
Netejar les patates que deixarem amb la seva pell, bullir en abundant aigua amb una mica de sal i unes fulles de llorer fins que estiguin toves, ara i posarem el pop que ja tenim bullit per espai de uns 10 minuts, ja ni ha prou.

Tot seguit retirar de l´olla les patates i el pop, deixar refredar una mica per poder manipular.

En una safata posarem les patates tallades a rodanxes sense treure la pell, i a sobre el pot també tallat a rodanxes.

Només en falta regar amb un bon oli d´oliva, empolvorar amb pebre vermell, unes flors de sal i servir calent.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...