Ingredients
Un pop bullit ( Ja comprat )
Patates grosses de la mateixa mida
Unes fulles de llorer
Sal normal per bullir les patates
Flor de sal - per muntar el plat - ( Tipus Maldon )
Oli d´oliva
Pebre vermell ( dolç o picant- al gust- )
Preparació
Netejar les patates que deixarem amb la seva pell, bullir en abundant aigua amb una mica de sal i unes fulles de llorer fins que estiguin toves, ara i posarem el pop que ja tenim bullit per espai de uns 10 minuts, ja ni ha prou.
Tot seguit retirar de l´olla les patates i el pop, deixar refredar una mica per poder manipular.
En una safata posarem les patates tallades a rodanxes sense treure la pell, i a sobre el pot també tallat a rodanxes.
Només en falta regar amb un bon oli d´oliva, empolvorar amb pebre vermell, unes flors de sal i servir calent.
Bon profit.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna