Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 16 de febrer de 2011

Arròs amb llamantòl






























INGREDIENTS
500 grams d´arròs
llamàntols
gambes 
musclos
cloïsses
sípia i/o calamar
1 pot de tomàquet
pebrot vermell
pebrot verd
ceba
oli d´oliva
sal
pebre
guindilles
un raig de vermut blanc sec
aigua o brou de peix ( al gust)
all i julivert


PREPARACIÓ
Obrir els musclos al vapor i reservar.


Posar les cloïsses amb aigua molt salada perquè treguin la sorra que puguin portar i reservar.


Tallar els llamàntols per la meitat ( si es desitja fer-ne més peces ), sofregir uns minuts amb oli en una paella, i les gambes també, reservar.


En el mateix oli sofregir una mica la sípia i/o calamar i reservar també, afegir-ni una mica si es necessari, i  farem un bon sofregit amb la ceba+pebrots + tomàquet + all i julivert picat + guindilles, quan ja quasi estigui i posarem un raig de vermut blanc a més de la sípia i/o calamar, deixar reduir,  condimentar amb sal i pebre al gust.


Afegir el arròs, remenar i deixar-lo que s´ens cuini uns minuts, tot seguit i posarem l´aigua o brou de peix, deixar bullir uns 20 minuts , tascar i rectificar de sal i pebre si es necessari.


Quan faltin uns 5 minuts, i posarem els llamàntols, les gambes, els musclos i les cloïsses.


I a taula falta gent, bon profit


AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...