Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 14 de març de 2016

Llenties i mongetes a la cassola


Ingredients
Llenties cuites
Mongetes cuites
Sal
Pebre
Ceba
Pastanaga
Api
Pebrot vermell
Un raig de vi negre
Oli d´oliva
Tomàquet fregit

* Opcional agua o brou calent

Preparació
Començarem preparant un bon sofregit amb oli d'oliva, de ceba, pastanaga, api i pebrot vermell, tot tallat petit.


Quan ja gairebé aquest al punt,  afegirem un pot de tomàquet fregit, les llenties, les mongetes i un raig de vi, deixem reduir l'alcohol, si ens agrada més caldós, podem afegir una mica de brou vegetal o aigua calenta, deixar bullir uns 10 minuts tot junt, condimentar amb sal i pebre al gust.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...