Ingredients
Llenties cuites
Mongetes cuites
Sal
Pebre
Ceba
Pastanaga
Api
Pebrot vermell
Un raig de vi negre
Oli d´oliva
Tomàquet fregit
* Opcional agua o brou calent
Preparació
Començarem preparant un bon sofregit amb oli d'oliva, de ceba, pastanaga, api i pebrot vermell, tot tallat petit.
Quan ja gairebé aquest al punt, afegirem un pot de tomàquet fregit, les llenties, les mongetes i un raig de vi, deixem reduir l'alcohol, si ens agrada més caldós, podem afegir una mica de brou vegetal o aigua calenta, deixar bullir uns 10 minuts tot junt, condimentar amb sal i pebre al gust.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna