La vaig descobrir a internet, sento no haver anotat la seva procedència, pel que no puc esmentar a la persona que va compartir aquesta delícia.
A l'ésser elaborada amb oli d'oliva verge extra, dóna la impressió que ha de quedar com a molt oliosa, doncs tot el contrari, ens sorprendrà de sabor, textura i esponjositat ....
A l'ésser elaborada amb oli d'oliva verge extra, dóna la impressió que ha de quedar com a molt oliosa, doncs tot el contrari, ens sorprendrà de sabor, textura i esponjositat ....
Ingredients
5 ous ( les clares batudes a punt de neu )
150 grams oli d oliva verge extra
200 grams de llet
100 grams de sucre per la massa ( + el sucre que volgem posar per sobre )
300 grams farina normal -o- de rebosteria
1 sobre de llevat químic, tipus Royal
Una pell de llimona sencera
1/2 branca de canyella
1 pessic de sal
Motlle rectanguar de 32x18
Forn a 180 graus ,calor a baix i ventilador
Temps aprox. 35 minuts ( es orientatiu, cada forn es diferent )
Preparació
Fregir la pell de llimona amb l oli, bullir la llet i la branca de canyella, deixar refredar i colar.
Tamisar la farina amb el Royal.
Batre els rovells amb el sucre fins que ens quedi com una maionesa, afegir l oli i la llet a tandes i barrejar, després la farina i el pessic de sal, passar a la safata, cobrir amb sucre al gust, ( jo i he posat unes llavors de gira-sol )
Fornejar i refredar sobre una reixeta.
A gaudir i bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna