Aletes de pollastre
Sal
Pebre
Oli d oliva
Vinagre
Pebre vermell dolç (- qui li agradi més el picant ja sap )
Preparació
Macerar les aletes de pollastre amb tots aquests ingredients, deixar reposar a la nevera, important tapar el recipient, es pot fer d un dia per l altre...i
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 180 - uns 25 minuts, de tant en tant, vigilar i donar una remenada amb espàtula de fusta o silicona.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella amb una mica d oli, o al forn.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna