Quan ens quedi una barra de pa seca no la tiris, es pot aprofitar i ens quedaran uns "borregos"
boníssims
* En aquesta ocasió ni havia una amb una salsitxa frankfurt dintre,
Ingredients
Barra de pa seca
Oli d´oliva
Preparació
Tallar la barra de pa a rodanxes no massa gruixudes, regar amb una mica d´oli d oliva pels dos costats, i ....
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 180 - uns 3/4 minuts, de tant en tant, vigilar i donar una ullada, important de ferles a tandes que no es toquin entre elles.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu al forn.
Esperem que vagi estat del vostre gust, Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna