Un any més a casa s´ha votat i ha guanyat aquest pastís
Pastís de Xocolate Milka
Motlle 20 cm
Forn 160 / 165 graus, posar al segon nivell des de baix
Temps Uns 35 minuts ( orientatiu )
Ingredients
Pel pastís
5 ous grossos ( -o- 6 ous si son petits )
200 grams de farina de rebosteria
1 culleradeta de Royal
60 grams de xocolate Milka ( que desfarem i deixarem refredar)
100 grams de mantega ( desfeta i freda )
1 pessic de sal
Per la cobertura
100 grams de xocolate Milka
20 grams de mantega
Preparació
Muntar les clares a punt de neu i reservar.
Barrejar els rovells amb la mantega, afegir la xocolate, la farina tamisada amb el llevat, i al final les clares a punt de neu.
Fornejar a 16o / 165 graus uns 35 minuts, temps orientatiu, ja sabeu que cada forn va diferent.
Un cop fet, fora del forn i del motlle, cobrir amb la xocolate desfeta amb la mantega al bany maria, decorar al gust.
Bon profit i a gaudir
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Una obra de arte en tus manos. En mi tierra no se estila la tradicional mona de pascua, pero bien que la recuerdo de aquellos años 80 y 90 cuando iba cada mes a nuestras oficinas de Barcelona, Avda. Diagonal 463...A cual más bonita, más llamativa y deliciosa....Un abrazo.
ResponElimina