Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 1 de juny de 2010

MAGDALENES DE XOCOLATE I AVELLANES



INGREDIENTS
4 OUS
150 GRAMS DE SUCRE
2 CULLERADES DE MEL
100 GRAMS DE LLET
200 GRAMS D´OLI DE GIRA-SOL
320 GRAMS DE FARINA DE PASTISSERIA O SANTA RITA
1/2 SOBRE DE LLEVAT QUÍMIC ( ROYAL)
LA PELL D´UNA TARONJA RATLLADA
1 PESSIC DE SAL
1 BARRA DE XOCOLATE AMB AVELLANES ( SI SON SENCERES MILLOR ) LIDL


ESCALFAR EL FORN A 190.

AMB L´AJUDA D´UN GANIVET DE CUINA, TORCEJAR LA BARRA DE XOCOLATE I RESERVAR.

TAMISAR LA FARINA I EL LLEVAT I RESERVAR.

BATRE ELS OUS + MEL + SUCRE FINS QUE ENS QUEDI COM UNA MAIONESA, AFEGIR-HI LA PELL DE LA TARONJA I REMENAR UNA MICA MÉS, DE MICA EN MICA BARREJAR L´OLI I LA LLET, I AL FINAL LA FARINA TAMBÉ DE MICA EN MICA.

OMPLIR LES CÀPSULES DE PAPER 1 /3 PART AMB LA MASSA I POSAR-HI UNA MICA DE XOCOLATE, COBRIR AMB MASSA FINS A 3/4 DEL TOTAL DE LA CÀPSULA, ( DONCS DESPRÈS AL COURE AUGMENTARÀ EL SEU VOLUM ), ESPOLSAR DE SUCRE I DEIXAR REPOSAR UNS 20 MINUTS ABANS DE POSAR-LES AL FORN.

FORNEJAR UNS 20 MINUTS ( DEPÈN DEL FORN), CONTROLAR FINS QUE QUEDIN DAURADES.

QUEDEN MOLT BONES I MOLT FINES,.....BON PROFIT


AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...