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diumenge, 13 de març del 2011
CONFITURA DE PEBROT
Ingredients
400 grams de pebrot vermell
200 grams de sucre
100 grams de vinagre suau
50 grams d´aigua
Preparació amb Thermomix
Posar en el vas els pebrots a peces i triturar 10 segons, velocitat 4.
Afegir la resta d´ingredients 35 minuts, varoma, gir a l´esquerra, velocitat cullera , treure el tap i posar-hi el cistellet per si esquitxa.
Preparació amb manual
Triturar els pebrots amb una "pimer", posar-los en una olla alta amb la resta dels ingredients , coure uns 35 minuts a foc mig i remenar a tant en tant amb una cullera de fusta.
Queda una confitura deliciosa , ningú sabrà endevinar que es de pebrot
Bon profit
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
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Deliciosa, con una pinta fantástica.
ResponEliminaBesos
Molt bons!!! a casa ens agraden molt!
ResponEliminaPetonets
Molt interessant, n'havia vist de tomàquet però de pebrot mai. Hauré de provar-la de fer i llavors comprovar si saben de que és
ResponEliminaEsta confitura tiene que estar riquisima!!! me anoto la receta, un beso
ResponEliminaJa la he fet de pebrot verd i la veritat es que em va sorprendre el resultat magnífic que dona el pebrot en confitura :)
ResponEliminaEstas confituras casera no tiene precio,son requetericassss,te ha quedado de luxe nena ;))
ResponEliminaUN besoteee y buena semana compañera
Que senzilla i ha de ser bonissima!!! son d'aquelles per tenir-ne a la nevera sempre. recepta guardad....
ResponEliminamagnifica aquesta idea i un magnífic un punt de sortida per a noves i saboroses experiències
ResponEliminaUna abraçada
Este doce està uma delicia e com uma optima cor amiga, adoro doces caseiro, parabens.
ResponEliminabeijinhos
Hola Oscar, guapo tu
ResponEliminala veritat no he provat el pebrot verd,...segur que està tant bona com em vermell,...faig unes barquetes d´aperitiu que estàn molt bones i les adorno amb una mica d´aquesta confitura,...un dia va venir un amic nostra que no pot veure el pebrot,...en va menjar ( pensava i pensa que era confitura de fruita)....je,je
mil petonets Susanna
Con esto puedes hacer una tarta salada de mató (poniendo pan de payés molido en la base) y salirte del gráfico, vamos. Un besote.
ResponEliminale tengo muchas ganas a esta confitura
ResponEliminaQue rica, yo también la hago,una tostada con queso fresco y esta mermelada de vicio, gracias por invitarme a colaborar en la muestra de cocas, me da un poco de corte, pero mandare el enlace
ResponEliminaPetonets y feliz semana
Son deliciosas estas confituras tanto con pimiento rojo como con verde.
ResponEliminaBesotes
Hola
ResponEliminaGracias por pasarte por mi blog
No me funciona el traductor,lo siento
La mermelada de lo que sea tiene una pinta muy buena
Probaremos otro día con un poco de suerte si funcionara
Besos
Tocinito de cielo
Hola Su, guapa tu
ResponEliminaSe puede hacer de todo, está rica rica, yo la acompaño con carnes, bollitos, canapés...( nadie sabe de que está hecha, y yo no lo digo, piensan que son frutas...entre los mios algunos no " soportan" el pimiento...je,je
mil petonets Susanna
Hola Tocinito de cielo, guapa tu
ResponEliminate he enviado la receta en español a tu blog,..he probado y ahora mi traductor funciona, de todas maneras si alguna receta te interesa y no puedes traducir, solo tienes que pedirla, vale ??
mil petonets Susanna
Susanna, en mi casa el pimiento rojo no se lo puedo poner!! Les sienta fatal. Aunque la pinta es estupenda!!
ResponEliminabesos
Que innovadora que ets, melmelada de pebrot, serà qüestió de provar-la, que te molt bona pinta.
ResponEliminaAixò si que és original... Ja està apuntada per fer-la urgentment! Petonets
ResponEliminaM'agrada molt amb el formatge de cabra, però també amb uns altres formatges.
ResponEliminaSusanna el sabor de les algues es de mar, pero en el cas del tartar no es gaire fort. Tens que tastar-las per fer-te millor la idea.
Petons reina.
Susanna niña, las mermeladas me pierden aunque no haya probado nunca de pimientos, será cuestión de intentar hacerla, por lo tanto te robo tu receta..........saludos ........paco
ResponEliminaque original això de la confitura de pebrot! no ho havia sentit mai abans!
ResponEliminaSusanna que rica mermelada, la he probado en alguna ocasión y me parece deliciosa, me guardo la receta.
ResponEliminaBesitos,
Debe estar deliciosa. Yo la hago de tomate. Buen día
ResponEliminaHola Anna Betulo, guapa tu
ResponEliminadoncs haurem de provar-ho, je,je
mil petonets Susanna
Hola la cuina de l´Eri, guapa tu
ResponEliminanena està divina, i la pots combinar tant amb dolç com en salat, a més com he dit abans, si no ho dius .ningú sap de que es...
mil petonets Susanna
Hola Marta, guapa tu
ResponEliminaje,je, doncs quan la provis veuràs que es una delicía
mil petonets Susanna
Hola La casita, guapa tu
ResponEliminapues ya sabes, BETADO TOTALMENTE, en mi familia hay quien no tolera el melón,...con lo rico que está,...una pena
mil petonets Susanna
Hola Donibaneko, guapa tu
ResponEliminaje,je així que no me pillas....
doncs nena prova de fer-la queda molt bona
mil petonets Susanna
Susanna, guapetona, qué pedazo de confitura!!!!! Ayyyyyyyy, no he hecho nunca conserva de pimientos rojos, ni verdes!. No tengo perdón.... Me ha encantado tu receta, con tu permiso, me la copio!
ResponEliminaPor cierto, la tarta de queso luce divina... Qué rica con un cafetín.
Decirte que qué penita lo de la nieve por El Maresme. Ya sé que la nieve es peligrosa, pero es que aquí cae tan poquita que hacemos fiesta... Pero entiendo lo que dices y lo comparto.
Un besoteeeeeee
hOLA GUAPAAAA!!
ResponEliminaMuchísimas gracias por pasarte por nuestro blog y participar en el sorteo, espero que tengas mucha suerte, nosotras ya la hemos tenido por descubrir tu blog y todas tus recetas que nos estábamos perdiendo!
un beso muy grande!!
Muacssssss
Hola Raquel y ANdrea, guapas
ResponEliminaBienvenidas a mi cocina ,celebro que os guste,
mil petonets Susanna
Hola Laura, guapa tu
ResponEliminacelebro que te gusta esta mermelada queda de 10,...se aconsejo que la pruebes
mil petonets Susanna
Hola Marus, guapa tu
ResponEliminala de tomate tambien está muy rica, pero te diré que me gusta más la de pimiento, prueba y compara...
mil petonets Susanna
Hola Suny, guapa tu
ResponEliminapruebalo y verás que rica,
Aviso : no la hagas con la panificadora aun que en las instrucciones igual te dice que si ,que puedes hacerla, pues el acido del vinagre, dañaria el interior de la cubeta del pan
mil petonets Susanna
Hola Anirac,guapa tu
ResponEliminadoncs nena proba de fer-la que et quedaràs meravellada amb el resultat
mil petonets Susanna
Hola Sr.PAco, guapo
ResponEliminadons ja saps provi i ja em dirá el resultat, ....10
mil petonets Susanna
Hola Curra, guapa tu
ResponEliminano he probado con verde,...queda pendiente, je,je
mil petonets Susanna
Hola Bulma, guapa tu
ResponEliminame alegro que participes, claro que si,
mil petonets Susanna
Hola Espe, guapa tu
ResponEliminapues ala lanzate que está muy rica,
mil petonets Susanna
Hola Beth, guapa tu
ResponEliminacelebro que t´agradi,
mil petonets Susanna
Hola Àlfons, guapo tu
ResponEliminacelebro que t´agradi, la veritat es que queda molt bona, i ningú acerta que que es...
mil petonets Susanna
Hola Catieu, guapa tu
ResponEliminadoncs si, jo sempre en i tinc un pot,..be també ni tinc un d´all i julivert, també un de formatge amb herbes, un amb pebrot amb oli ..je,je
mil petonets Susanna
Hola Silvia, guapa tu
ResponEliminala verdad es que queda riquisima, nunca me hubiera inmaginado que fuera tan rica la quiera vez que me invitaron a probarla de esto hace años
mil petonets Susanna
Hola Carmen, guapa tu
ResponEliminaseguro que te gustará, está de 10
mil petonets Susanna
Hola a peu coix, guapa tu
ResponEliminaje,je, fes la prova, a casa ve un amic que no li agrada el pebrot ni mirar-se´l , doncs ne ha menjat i no o sap
mil petonets Susanna
Hola Mariloy, guapa tu
ResponEliminaa casa també volen en un plis,plas,
mil petonets Susanna
Hola Mese, guapa tu
ResponEliminacombina muy bien con todo, yo siemre tengo un frasco en la nevera
mil petonets Susanna
Hola Susanna!
ResponEliminaSegur que la teva confitura està boníssima!!!S'assembla molt a la recepta d'uns pebrots carmelitzats que vaig fer ja fa molt de temps!!! Van quedar boníssims!!!
Petonets
Ana
Ostres! Justament fa unes setmanes la meva mare em va passar la recepta dientbque és una melmelada boníssima: potser que m'hi posi!!! :)
ResponEliminaUna abraçada i encantada d'haver-te descobert!!