Ingredients -
3 ous
100 grams de sucre ( jo sempre una mica menys )
100 grams de farina
( no porta cap tipus de llevat)
Festucs, -o- ametlles, pinyons, avellanes, llavors.....o res
* Opcional
25 grams de mantega tova
unes gotes de vainilla
* Fet amb un motlle de 18 cm, el clàssic de fer pastissos de metall,- no m agraden els de silicona -
Preparació
* Pre-escalfar la fregidora uns 15 minuts a 170 º, sense res dins i mentre.....
Batre els ous amb el sucre fins aconseguir una crema espessa, afegir la farina tamisada
( se li pot afegir acuradament 25 grams de mantega desfeta i unes gotes de vainilla )
Abocar al motlle....si ens be de gust, posar per sobre uns festucs, -o- el que sigui....
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Posarem el motlle dins la fregidora, a 170 º - uns 25 minuts, important mentre NO obrir per res el calaix, passat aquest temps, treure el pastís, donar la volta i fornejar altre cop uns 5 minuts, ( la base queda molt blanca i tova si no o fas )
Treure, deixar refredar sobre una reixeta, i un cop fred..... ensucrar al gust.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas al forn. ( i no es necessari de donar.li la volta, ja que el forn escalfa per baix, ( en el meu poso baix i ventilador )
Esperem que vagi estat del vostre gust
Bon profit i si es amb bona companya millor.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna