TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dilluns, 7 de febrer del 2011

BOU DE MAR FARCIT




INGREDIENTS
bou de mar ( es pot comprar ja bullit)
gambes pelades
musclos sense closca
ous bullits
sal pebre
oli de oliva
raig de vermut blanc sec


PREPARACIÓ
Si em comprat el bou cru el tindrem que bullir, deixar refredar , treurem tota la carn del cos i de les potes ,  reservar.


Passar uns minuts per la paella amb una mica d´oli  les gambes, + musclos + carn del bou, condimentar al gust amb sal ,  pebre , i un raig de vermut deixar reduir , tot seguit retirar del foc i barrejar amb el ou dur esmicolat , només ens falta farcit la closca del bou i servir ( tant bo es en fred com en calent )


Bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

32 comentaris:

  1. Hola Mandarina, guapa tu

    je, je, la veritat es que sempre quedes be a taula

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  2. Una eficaz y deliciosa herramienta de seducción... Un besote.

    ResponElimina
  3. Hola SU, guapa tu

    como siempre encantada de tu visita a mi cocina,
    y de que te guste la propuesta culinaria del dia, je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  4. Ésta es una deliciosa herramienta de seducción. Me la llevo. Un petonàs.

    ResponElimina
  5. Te molta presència aquest bou
    Una pregunta. Com es buda la carn?
    Gràcies
    Salut i bona cuina

    ResponElimina
  6. No n'he menjat mai però em fa gràcia provar-lo. Un dia d'aquests...

    ResponElimina
  7. El bou de mar sense res ja és impressionantment bo, però amb aquest farcit... deu semblar que menges enmig dels àngels!

    ResponElimina
  8. Aixó si que es un menjar de luxe, no l'he fet mai, aquestes closques tan grans m'impressionen una mica.
    Petons.

    ResponElimina
  9. mmm t'ha quedat molt booo,jo no l'he menjat molt pero el tindre que fer un dia un petó

    ResponElimina
  10. Ya me rechupeteo los dedos solo de pensar lo riquísimo que debe de estar!!

    Besitos

    ResponElimina
  11. Com sempre fidel als teus principis: fàcil però de resultat espectacular...petons gastronómics.

    ResponElimina
  12. No soc massa de marisc, però...si m´el posan a taula.....ja veiríam jajaja.
    Un petó.

    ResponElimina
  13. Hola Glòria, guapa tu

    que punyetera que´ ets,..la veritat es que está molt bo, a mi el que no m´agrada del marisc es el preu...je,je


    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  14. Hola Judith, guapa tu

    la veritat es que si, no es pot pas fer cada dia,..je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  15. Hola com gat i gos, guapa tu

    gràcies maca, je, je, es que els meus homes el plats com molt sofisticats i amb " coses rares" com ells diuen no els i agraden pas,....sobre tot al meu fill, que pel menjar es una mica especial el noi,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  16. Hola la casita, guapa tu

    queda muy rico, y ya ves que no es nada difícil

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  17. Hola Agnés, guapa tu

    doncs ja veus que més facil,...no tens excusa

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  18. Hola Anna, guapa tu

    tu tranquila que es deixen dominar

    a mes si no queden les closques malmeses les pots guardar i tornar-les a utilitzar per fer una altre preparació, el dia que vinge-ho en tindré que fer...je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  19. Hola visc a la cuina, guapa tu

    a mes de estar molt bo, es molt comode a l´hora de menjar, només tens que obrir la boca i fer nyam nyam,..sense tenir que anar varallanta
    amb les potes per treure la carn

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  20. Hola Donibaneko, guapa tu

    encantada de que t´agradi la recepta,...si la proves ja em dirás que tal ??

    mil petonets i fins aviat, Susanna

    ResponElimina
  21. Hola a peu coix, guapa tu

    doncs segur que quan el provis, repeteixes, està molt bo

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  22. Hola Narcis, guapo tu

    Benvingut a la meva cuina, encantada de tenir aqui, ..a un Senyor tan dolç..hummmm

    doncs pel que preguntes...per la part de sota del bou, ( o sigui les potes ), un cop bullit i fred, les estires, i es com si li treus el tap,...el cos amb una cullera el buides i li treus les parts que no siguin comestibles,...es fàcil, i les potes les tens que trencar amb una eina i treure la carn de dins ( jo ting una especie de pinces que vaig comprar a la ferreteria, i van molt be per les potes )

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  23. Hola SU, guapa tu

    como muy bien has dicho,..arma de seducción,,,cuando quiero algo especial,...no me faltan recursos, je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  24. Hola CUinera, guapa tu

    pues si rico, rico, cuando los pones en la mesa, vuelan, vuelan,..je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  25. Hola Susanna!
    Un plat de festa, si, però que jo menjaria cada dia. M'encanta i la foto és espectacuar.. M'agrada molt. Mil petonets maca!

    ResponElimina
  26. Hola Elena, guapa tu

    celebro tener noticias y si te encuentras mucho mejor.....mejor todavia, aqui estaremos esperando tus entradas

    mil petonets i fins aviat, Susanna

    ResponElimina
  27. Hola la cuina de L´Eri, guapa tu

    saps ?, una de les meves altres passions, la fotografia, je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  28. Que delicioso buey de mara ...con lo que me gusta ...en fin casi todo el marisco ..te ha salido estupendo ...BESOS MARIMI

    ResponElimina
  29. Hola Garlutti, guapa tu

    viniendo de ti, es todo un placer, je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...