TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dilluns, 7 de febrer del 2011
BOU DE MAR FARCIT
INGREDIENTS
bou de mar ( es pot comprar ja bullit)
gambes pelades
musclos sense closca
ous bullits
sal pebre
oli de oliva
raig de vermut blanc sec
PREPARACIÓ
Si em comprat el bou cru el tindrem que bullir, deixar refredar , treurem tota la carn del cos i de les potes , reservar.
Passar uns minuts per la paella amb una mica d´oli les gambes, + musclos + carn del bou, condimentar al gust amb sal , pebre , i un raig de vermut deixar reduir , tot seguit retirar del foc i barrejar amb el ou dur esmicolat , només ens falta farcit la closca del bou i servir ( tant bo es en fred com en calent )
Bon profit
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
espectacular! :)
ResponEliminaHola Mandarina, guapa tu
ResponEliminaje, je, la veritat es que sempre quedes be a taula
mil petonets Susanna
Una eficaz y deliciosa herramienta de seducción... Un besote.
ResponEliminaHola SU, guapa tu
ResponEliminacomo siempre encantada de tu visita a mi cocina,
y de que te guste la propuesta culinaria del dia, je,je
mil petonets Susanna
Mmm que ricoo!
ResponEliminaÉsta es una deliciosa herramienta de seducción. Me la llevo. Un petonàs.
ResponEliminaTe molta presència aquest bou
ResponEliminaUna pregunta. Com es buda la carn?
Gràcies
Salut i bona cuina
No n'he menjat mai però em fa gràcia provar-lo. Un dia d'aquests...
ResponEliminaEl bou de mar sense res ja és impressionantment bo, però amb aquest farcit... deu semblar que menges enmig dels àngels!
ResponEliminaAixó si que es un menjar de luxe, no l'he fet mai, aquestes closques tan grans m'impressionen una mica.
ResponEliminaPetons.
mmm t'ha quedat molt booo,jo no l'he menjat molt pero el tindre que fer un dia un petó
ResponEliminaYa me rechupeteo los dedos solo de pensar lo riquísimo que debe de estar!!
ResponEliminaBesitos
Com sempre fidel als teus principis: fàcil però de resultat espectacular...petons gastronómics.
ResponEliminaun plat de festa major! petonets
ResponEliminaNo soc massa de marisc, però...si m´el posan a taula.....ja veiríam jajaja.
ResponEliminaUn petó.
Hola Glòria, guapa tu
ResponEliminaque punyetera que´ ets,..la veritat es que está molt bo, a mi el que no m´agrada del marisc es el preu...je,je
mil petonets Susanna
Hola Judith, guapa tu
ResponEliminala veritat es que si, no es pot pas fer cada dia,..je,je
mil petonets Susanna
Hola com gat i gos, guapa tu
ResponEliminagràcies maca, je, je, es que els meus homes el plats com molt sofisticats i amb " coses rares" com ells diuen no els i agraden pas,....sobre tot al meu fill, que pel menjar es una mica especial el noi,
mil petonets Susanna
Hola la casita, guapa tu
ResponEliminaqueda muy rico, y ya ves que no es nada difícil
mil petonets Susanna
Hola Agnés, guapa tu
ResponEliminadoncs ja veus que més facil,...no tens excusa
mil petonets Susanna
Hola Anna, guapa tu
ResponEliminatu tranquila que es deixen dominar
a mes si no queden les closques malmeses les pots guardar i tornar-les a utilitzar per fer una altre preparació, el dia que vinge-ho en tindré que fer...je,je
mil petonets Susanna
Hola visc a la cuina, guapa tu
ResponEliminaa mes de estar molt bo, es molt comode a l´hora de menjar, només tens que obrir la boca i fer nyam nyam,..sense tenir que anar varallanta
amb les potes per treure la carn
mil petonets Susanna
Hola Donibaneko, guapa tu
ResponEliminaencantada de que t´agradi la recepta,...si la proves ja em dirás que tal ??
mil petonets i fins aviat, Susanna
Hola a peu coix, guapa tu
ResponEliminadoncs segur que quan el provis, repeteixes, està molt bo
mil petonets Susanna
Hola Narcis, guapo tu
ResponEliminaBenvingut a la meva cuina, encantada de tenir aqui, ..a un Senyor tan dolç..hummmm
doncs pel que preguntes...per la part de sota del bou, ( o sigui les potes ), un cop bullit i fred, les estires, i es com si li treus el tap,...el cos amb una cullera el buides i li treus les parts que no siguin comestibles,...es fàcil, i les potes les tens que trencar amb una eina i treure la carn de dins ( jo ting una especie de pinces que vaig comprar a la ferreteria, i van molt be per les potes )
mil petonets Susanna
Hola SU, guapa tu
ResponEliminacomo muy bien has dicho,..arma de seducción,,,cuando quiero algo especial,...no me faltan recursos, je,je
mil petonets Susanna
Hola CUinera, guapa tu
ResponEliminapues si rico, rico, cuando los pones en la mesa, vuelan, vuelan,..je,je
mil petonets Susanna
Hola Susanna!
ResponEliminaUn plat de festa, si, però que jo menjaria cada dia. M'encanta i la foto és espectacuar.. M'agrada molt. Mil petonets maca!
Hola Elena, guapa tu
ResponEliminacelebro tener noticias y si te encuentras mucho mejor.....mejor todavia, aqui estaremos esperando tus entradas
mil petonets i fins aviat, Susanna
Hola la cuina de L´Eri, guapa tu
ResponEliminasaps ?, una de les meves altres passions, la fotografia, je,je
mil petonets Susanna
Que delicioso buey de mara ...con lo que me gusta ...en fin casi todo el marisco ..te ha salido estupendo ...BESOS MARIMI
ResponEliminaHola Garlutti, guapa tu
ResponEliminaviniendo de ti, es todo un placer, je,je
mil petonets Susanna