Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 10 de desembre de 2011

Coquetes de farina farcides de pernil dolç i formatge


Ingredients
Coquetes de farina ( tortas mejicanas) ja les venen fetes
Formatge cremòs a llenques ( jo Marca Cadí crema)
Pit de gall dindi o pernil dolç
1 pot de tomàquet fregit
1 ou batut

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus ( farem servir només el grill)

Remullar les coquetes sota la aixeta per hidratar-les i les escalfarem per les dues cares en un paella sense cap tipus d´oli ni greix ( es perquè ens quedin flexibles ).

Untarem les coquetes amb el tomàquet fregit, i posarem a sobre el pernil dolç i el formatge, embolicar com un canaló i creuar amb un escuradents, ( així no perden  la forma)

Posar-les en una safata de forn, i les pintarem per sobre amb l´ou batut, gratinar uns minuts fins que ens quedin daurades, treure l´escuradents i servir calentes, jo les he acompanyat de tomàquet fresc amanit i ceba tendre.

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...