Ingredients
2 lamines de pasta de full
1 ampolla petita de nata liquida de cuina espessa
3 cullerades de sucre + una mica per posar per sobre
1 pessic de sal
1 mica de pell de llimona ratllada
1 pessic de canyella
1 cullerada de farina
2 ous per la crema + 1 ou per pintar
Una mica de licor d´anís ( si teniu una ampolla amb spray, va molt bé )
Preparació
1.- Estirar una de les lamines de pasta de full sobre una safata de forn, de l´altre lamina que tenim reservar, tallarem 4 tires ( dues de curtes i dues de llargues, a la mida de la safata ) mullarem amb una mica d´aigua perquè s´enganxin i les posarem a tot voltant de la safata amb la base ( no punxar.la).
2.- Batre dos ous + nata+ canyella+ sucre + sal + pell de llimona ratllada + farina i abocar a la safata.
3.- Tallarem a tires la resta de la pasta de full que tenim i formarem un enreixat per sobre de tota la coca, pintarem amb ou batut i ensucrarem.
4.- Enfornar a 190 graus uns 30 minuts ( controlar, cada forn es diferent ), al moment de treure del forn , ruixarem amb licor anís, que amb l escalfor li donarà aquest color brillant tant bonic.
A gaudir, bon profit i si es amb bona companya millor !!!
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna