Ingredients calculats per un litre de base, que es convertirà aproximadament amb uns 750 grams de gelat
300 grams de torró de Xixona - el picarem fins que quedi ben esmicolats-
200 grams de llet - pot ser desnatada -
500 grams de nata per muntar -o- iogurt grec
1 cullerada sopera de llet condensada
1 cullerades soperes de mel - ens ajuda que manera natural que no es formin cristalls de gel -
* Sempre valorar el grau de dolçor al nostre gust.
Preparació
Tant senzill com unir tots aquest ingredients i tot seguit els posarem a la nevera en un recipient tapat fins que la barreja estigui ben freda, mínim una hora.
Ara bé l hora de fer el gelat...
En primer lloc passarem la barreja per la batedora, així en agafarà aire, molt important a l hora de fer el gelat, no es faran cristalls - o-menys.
* * * * * * * * * * * *
Si disposem d una maquina de fer gelats
Seguirem les instruccions del nostre aparell i posarem la base de gelat que hem preparat.
Si no en tenim, cap problema ....també en poder gaudir.
1.- opció ......si disposem de motllos individuals per fer gelats, només tindrem que posar la preparació dins, tapar i congelar.
2.- opció.....el volem fer amb un recipient gran, això si , - ha de tenir tapa -
Doncs i abocarem la base de gelat, taparem i posarem al congelador, la única diferencia es que tindrem que estar vigilant, i cada hora donar una remenada al gelat - perquè no ens faci cristalls de gel - aquesta feina la repetirem 3 ó 4 vegades, dependrà de com ens vagi quedant de cremós.
Bon profit, a gaudir d´un meravellós gelat fet a casa, i si es amb bona companya, millor !!
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna