Algunes propietats i beneficis dels raves
Millora la salut cardiovascular
Atipa
Beneficia el fetge
Es digestiu
Si mengem raves 2 ó 3 cops a la setmana ens assegurem una sana flora intestinal
......entre altres virtuts
Ingredients
Raves ( que no siguin massa grossos que piquen )
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de Xerès
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de Xerès
Poma
Olives negres ( o les que vinguin de gust )
Una culleradeta de farina
Preparació
Tallarem els rabets en porcions petites, ( els deixarem amb aigua freda )
Tallarem els rabets en porcions petites, ( els deixarem amb aigua freda )
Mentre tallarem la poma a daus i els posarem també amb aigua freda i una culleradeta de farina, ( això fa que no es quedi negre , ja qui o fa amb suc de llimona, a casa no agrada perquè li fa perdre el sabor a la poma )
Posarem tot ben escorregut en una safata de servir, condimentar amb oli, sal i vinagre al gust i decorar amb unes olives negres.
Bon profit.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna