TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dilluns, 29 d’abril del 2024

Merenga francesa



 


Ingredients
Clares d´ou a temperatura ambient  ( reservar els rovells per fer crema catalana ...per exemple )
Sucre en pols - el doble del pes de les clares -
Una cullerada sopera de suc de llimona  ( vinagres - o -  cremor tàrtar )
Un pessic de sal

Opcional : 
Colorant alimentari
Vainilla
Si no la vols tant dolça, retira una mica de sucre i canvia el seu mateix pes per maicena.
Boletes de colors, perles, fideus de xocolate 


Preparació
Escalfar el forn a 100 graus, només calor a baix.

Batre les clares juntament amb el pessic de sal, quan ja comencin a agafar cos i afegirem el sucre en pols a tandes... ( si voleu rebaixar la dolçor canviar una mica de sucre per maicena ) tot barrejat, al final afegir la cullerada de suc de llimona, batre fins que ens quedi una textura espessa i amb cos.

( Si les volem de color ara es el moment de afegir colorant )

Seguidament posar en una màniga pastissera amb un broquet dentat, formarem les peces sobre una safata de forn folrada amb paper vegetal, si les volem decorar amb fideus de xocolate, boletes de colors....o  fem ara, abans de posar al forn.

( Si les volem vetades, amb l ´ajuda d´un pinzell pintarem tires verticals dins de la màniga pastissera )

Enfornar per espai mínim d'1 hora i mitja dependrà de la mida de les peces.

Deixar refredar dins del forn apagat amb la porta una mica oberta.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...