TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dissabte, 13 d’abril del 2024

Rotllets farcits de crema de xocolate Milka



Es un postres que es prepara en un pim, pam....amb un resultat deliciós que et recorda a un xurro farcit de crema de xocolate.

De ben seguir que serà un èxit a taula.

Ingredients
Pa de motlle sense crosta
Crema de xocolate Milka (  Nutella, Nocilla o similars )
Llet
Ou batut
Oli de gira-sol per fregir
Sucre per arrebossar ( ja qui li afegeix canyella en pols )


Preparació
En primer lloc amb l ajuda d´un corró aplanarem cada llesca de pa de motlle fins que ens quedi molt prima, ara untarem amb la crema de xocolate deixant un centímetre en una punta sense untar ( ja que servirá per unir el pa quan formem els rotllets ) .....els anirem posant en una safata fins completar tots els que ens interessi de fer.

Ara escalfar oli de gira-sol, la temperatura que sigui sobre uns 160 graus, ( important, NO arribi a 180 graus  )...aconsellem de compra un termòmetre especial que venen per aquest afer, no es car i se li treu molt rendiment.

Passarem els rotllets per llet , després per ou batut, això al moment de fregir, pas abans.

En posarem un parell en cada tanda, ja que es fan molt ràpid i no volem que ens quedin cremats, escórrer sobre una reixeta, i abans de que refredin pasar per sucre i/o canyella.


TRUC

* Agafar un plat, posarem a sobre un paper de cuina doble, i per acabar una reixeta d aquestes de tenen potes, a casa fem servir una que ja anava amb el microones, ens quedará una distancia entre el paper de cuina i la reixeta , l´oli dels aliments fregits, caurà al plat, com en el plat i tenim un papel absorbent ens será molt fàcil de netejar d´oli.      

No ens quedarán gens greixosos, o fem a tandes i les peces fetes les anem reservant a part,  passades per sucre.


Bon i dolç profit, si es en bona companya, Millor !!!!

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...