TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


divendres, 5 d’abril del 2024

Llardons de pit de xai



Ideal per fer aperitius, garantit que volen a taula....

Ingredients
Pit de xai
Sal
Pebre - opcional 
* No es necessari afegir oli a la paella.

Preparació
Tallarem el pit de xai a peces petites - de mossegada- condimentarem amb sal i pebre al gust, cuinarem en una paella a foc mig/ baix fins que quedin ben daurades.

Escórrer i posar en una safata de servir.

* El greix es pot guardar per altres elaboracions.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...