TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimecres, 17 d’abril del 2024

Senglar a la cassola amb bolets i patates de la tieta Dolors


També es pot fer amb vedella, porc, pollastre...

Ingredients
Senglar
Patates
Bolets ( all gust ) que ja tindrem escaldats
Ceba
Pastanaga
Api
Tomàquet triturat ( també podem fer servir tomàquet fregit- directamente - )
Un cap d'alls
Sal
Pebre
Oli d'oliva
Unes fulles de llorer
Vi

Oli de gira-sol per fregir les patates

Preparació
En primer lloc tallarem el senglar a trossos petits i ho posarem a bullir en aigua per període d'uns 10/15 minuts, escórrer i reservar.

Tallar a trossos petits la ceba, l'api i la pastanaga, també a part pelarem i tallarem a peces les patates,  que deixarem en un bol amb aigua.

Posar una cassola al foc amb un raig d'oli d'oliva, quan estigui calent afegir els trossos de senglar, juntament amb la ceba, els alls, l'api, la pastanaga, i les fulles de llorer, deixar que es dauri tot a foc lent , sense presses, ja que la carn de senglar és dura tot i haver-la escaldat, ha de quedar tova, remoure de tant en tant, condimentar amb sal i pebre al gust.

Mentre fregirem les patates en oli de gira-sol i les reservarem sobre una reixeta per eliminar l'oli sobrant.

Quan el senglar i la resta d'ingredients estiguin a punt, afegirem el tomàquet triturat i sofregir, després els bolets, a l´estona  regar amb un raig de vi  i deixarem reduir, ara només ens queda de posar-hi les patates que tenim reservades i fregides.

* Podem afegir a la cassola una mica d'aigua o brou i deixar reduir......... o bé només remoure tots els ingredients i deixar uns minuts que s'uneixin els sabors..... al gust del comensal.

* Si agrada la recepta però no tenim a ma un tros de senglar....també es pot fer amb vedella, porc, pollastre...


* A foc baix, quasi no tens ni que vigilar la cassola i queda un plat com els d´ abantes.
* Reposat encara está més i més bo.
* Podem garantir que per més dura que sigui la carn, quedarà tova i melosa


Bon profit.


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...