INGREDIENTS
1 POT DE CIGRONS BULLITS
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
CEBA
PEBROT VERMELL
BACÓ FUMAT TALLAT FI
1 PAQUET DE SURIMI
1 RAIG DE VI DE CUINA
OLI DE OLIVA
SAL
PEBRE
ESCÓRRER ELS CIGRONS CUITS , ESBANDIR AMB AIGUA ABUNDANT I RESERVAR.
SOFREGIR UNA MICA EL BACÓ FUMAT I QUAN JA ESTIGUI DAURAT I AFEGIREM EL SURIMI TALLAT AL GUST.
MENTRE FER UN SOFREGIR AMB LA CEBA I EL PEBROT , QUAN JA COMENCI A ESTAR TOT CUIT I AFEGIM EL POT DE TOMÀQUET FREGIT I EL RAIG DE VI , CONDIMENTAR AMB SAL I PEBRE , REMENAR I DEIXAR UNS MINUTS QUE REDUEIXI, TOT SEGUIT I POSAREM ELS CIGRONS, EL BACÓ I EL SURIMI , LI AFEGIREM DOS DITS D´AIGUA Ó BROU I DEIXAR COURE UNS MINUTS.
DESITJO QUE SIGUI DELS VOSTRE GUST, BON PROFIT
Susanna, qué buen guiso!. Y facilito... Me lo apunto!
ResponEliminaUn besote
¡Que rico Susana! Me gustan muchísimo estos platos de cuchara, y con este frío más.
ResponEliminaUn abrazo.
HOLA LAURA, GUAPA TU
ResponEliminaME ALEGRO QUE TE GUSTE, EN CASA LO HAGO BASTANTE Y TODO EL AÑO, NO PORQUÉ HAGA FRIO, LES ENCANTAN LOS GARBANZOS Y ASÍ QUEDAN RIQUISIMOS , SABROSOS Y ES UN PLATO QUE NO DUELE AL BOLSILLO CON LOS TIEMPOS QUE CORREN, MECACHIS...
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA AMPARO, GUAPA TU
ResponEliminaA MI TAMBIEN ME GUSTAN, RECUERDO CUANDO ERA PEQUEÑITA QUE SIEMPRE QUERIA SOPAS Y COMIDAS DE CUCHARA...PUES ASÍ NO TENIA QUE MASTICAR, JE,JE
PETONETS SUSANNA
Susanna, pués yo no soy menos.......a mi tambien me gusta tu plato......saludos paco
ResponEliminaHOLA SR.PACO, GUAPO
ResponEliminaBENVINGUT I CONTENTA DE QUE TI AGRADI EL PLAT, LA VERITAT ES QUE QUEDA MOLT GUSTÓS, I MÉS SI EL DEIXES REPOSAR UNES HORES...
MIL PETONETS SUSANNA
Hola!
ResponEliminaDoncs em sembla molt adequat per les èpoques que estem, però... substituiria el surimi (que no ens agrada gens...), per taquets de tonyina. També quedaría bé no?
Potser ho provem la propera setmana, a vore com queda!
Un petonarro.
La verdad es que la combinación de ingredientes la he visto muy curiosa, la pinta es estupenda!!
ResponEliminabesos
No he provat mai de posar surimi als cigrons.. però crec que ha de quedar ben bo!
ResponEliminaA mi també m'agrada i també faig servir bastant el surimi a la cuina, dona molt bon gust als plats.
ResponEliminaPoc a poc t'animes a treure el cap pel blog.
Petons reina.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaEL SURIMI ES UN BON RECURS A LA CUINA, A MÉS AGRADA A TOTHOM...I NO TE ESPINES, JE,JE
A VEURE SI M´ACABO D´ANIMAR...
MENTRE MIL PETONETS SUSANNA
HOLA GEMMA, GUAPA TU
ResponEliminaA CASA EL POSO PER ARREU, JE,JE, QUEDA BE AMB TOT, ARRÒS, PASTA, AMANIDES, PIZZA...
PER CERT A LA PIZZA QUEDA I DE PISTÓ
PETONETS I GRÀCIES PER LA TEVA VISITA
SUSANNA
hola!!!
ResponEliminaMuchas gracias por tu comentario y venir al blog!!
Me alegro que te guste la receta, a mí me gusta esta tuya! Estos platos de siempre son tan ideales, me encantan!!!
De buena gana te habría cambiado el triste bocata que me he comido por esta delicia!!
Mil besitossss guapa tu.
Deliciosos Susanna. Un besazo.
ResponEliminaHola Susana!!!
ResponEliminaAquí estoy devolviéndote la visita, guapetona.
Ya tienes una seguidora más y tú cuando quieras puedes volver por mi cocina serás bien recibida.
Aquest plat te molt bona pinta!!!!
Molt complet i el surimi li da un puntet ben bo!!
Un petonet molt gran!!!
Hola Susanna. Me complace verte de nuevo después de tanto tiempo. Espero que lo hayas pasado muy bien.
ResponEliminaEstos garbanzos tienen todo el aspecto de estar muy ricos. Yo los hago muy parecidos pero pongo otros ingredientes.
Confío en que nos sigamos viendo.
Saludos
HOLA JUAN, GUAPO TU
ResponEliminaCELEBRO TU VISITA COMO SIEMPRE,
LOS GARBANZOS ESTÁN RICOS CON CUAL CUALQUIER COMPLEMENTO, ADEMÁS DE SANOS...
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA MAR, GUAPA TU
ResponEliminaESTIC MOLT CONTENTA DE LA TEVA VISITA.
COM HE COMENTAT ABANS A CASA EL SURIMI ES FÁ SERVIR EN INFINITAT DE PLATS, I LI DONA AQUEST GUSTET DE PEIX FAN FI,
MIL PETONETES I FINS AVIAT, SUSANNA
La pena es que no m'agradin els cigrons , per que tenen un a bona pinta que mmmmm
ResponEliminaHOLA MARTA, GUAPA TU
ResponEliminaSI T´AGRADA LA RECEPTA I ELS FESOLS PER EJEMPLE TAMBÉ SURT MOLT BÉ,...A CASA ELS QUE NO AGRADA MASSA SON LES LLENTIES...JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE QUEDAN RICOS, FACILES, ECONOMICOS, SANOS...
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA CRISS, GUAPA TU
ResponEliminaBIENVENIDA A MI COCINA, CELEBRO QUE TE GUSTE EL MENÚ DEL DIA, ..JE,JE
PETONETS Y HASTA PRONTO, SUSANNA
HOLA ASJ, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDAN MUY RICOS, TU PRUEBA Y VERÁS, SE COMEN GARBANZOS,...SI, SI, CLARO,...PERO CON DISEÑO...JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA MONTSE, GUAPA TU
ResponEliminaI TANT QUE SEGUR QUE QUEDA BO, AIXÒ ES LA MÀGIA QUE TE LA CUINA,....INFINITA,..
LA POTS MODIFICAR, CANVIAR, MODELAR,....AL GUST DE LA TEVA FAMÍLIA,...NO ES UNA MERAVELLA....
MIL PETONETS SUSANNA
Me encantan los garbanzos, el surimi y el bacon así que me lo apunto todo porque tiene que estar buenísimo
ResponEliminaSaludos
HOLA JAVIER, GUAPO TU
ResponEliminaCONTENTA DE VERTE POR MI COCINA, CELEBRO QUE TE GUSTE EL MENÚ, QUEDA RICO RICO
MIL PETONETS SUSANNA
contundente, y más barato que con bogabante, jeje
ResponEliminaBuen trabajo,
salut
HOLA COCINA-DOS, GUAPOS
ResponEliminaBIENVENIDOS A MI COCINA, ESTOY CONTENTA POR VUESTRA VISITA Y DE QUE OS GUSTE LA RECETA, LA VERDAD ES QUE SABE DIVINA
MIL PETONETS SUSANNA