Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 17 de febrer de 2010

Rebosteria en pasta de full





























Ingrediens
Pasta de full
Ou batut per pintar
Ametlles
Avellanes
Pinyons
Fruites confitades
Crema pastissera
Sucre
Granes de sèsam
Melmelades
Coco ratllat......

Tot el que la vostre imaginació desitgi,..i el que quedi pel rebost...

El primer pas serà posar el forn en marxa a 180 graus.

Tallar petites porcions de pasta de full, i els i donarem diferents formes , pintar amb ou batut ,  guarnir al nostre gust, i fornejar de 15 a 20 minuts , dependrà del nostre forn i de la mida de les peces.

 De segur que seran tot un èxit

Bon profìt


Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/ 
Desitjo que t´agradi,petonets Susanna




Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...