Ingredients
Pasta de full
Ou batut per pintar
Ametlles
Avellanes
Pinyons
Fruites confitades
Crema pastissera
Sucre
Granes de sèsam
Melmelades
Coco ratllat......
Tot el que la vostre imaginació desitgi,..i el que quedi pel rebost...
El primer pas serà posar el forn en marxa a 180 graus.
Tallar petites porcions de pasta de full, i els i donarem diferents formes , pintar amb ou batut , guarnir al nostre gust, i fornejar de 15 a 20 minuts , dependrà del nostre forn i de la mida de les peces.
De segur que seran tot un èxit
Bon profìt
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo
que t´agradi,petonets Susanna
Menuda bandeja de hojaldritos que te has marcado, te quito unos cuantos para el café de media mañana.
ResponEliminaUn beso
HOLA NIEVES, GUAPA TU
ResponEliminaBUENOS DIAS, LA VERDAD ES QUE LUCIERON UN MONTÓN, PREPARÉ TANTOS PARA UNA COMIDA FAMILIAR, Y ERAMOS MUCHOS,...JE,JE, Y YA VES QUE NO SON DIFICILES DE HACER, LO QUE SI NOS, ES ENTRETENIDOS ,EN EL CASO DE QUE QUIERAS HACERLOS MUY VARIADOS....
PETONETS SUSANNA
que rico!!!, me comería uno de cada sin dudarlo :)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
HOLA PAULA, GUAPA TU
ResponEliminaJE,JE..LA VERDAD ES QUE ESTÁN MUY RICOS, Y LO MEJOR,...NO SON DIFICILES DE HACER..
PETONETS SUSANNA
De buena gana me llevaba unos cuantos!!
ResponEliminaQué a esta hora ya va entrando un hambre....
besitos y buen día
HOLA CARMEN, GUAPA TU
ResponEliminaGRACIAS POR ENTRAR EN MI COCINA, ES LO QUE TIENE A ESTAS HORAS, TE LO COMERIAS TODO...
LEÍ NO SE DONDE QUE PARA IR AL SUPERMERCADO, ES MEJOR HACERLO CON EL ESTOMAGO LLENO, Y ASÍ TIENES MENOS TENTACIONES DE COMPRAR TONTERIAS COMESTIBLES....Y CREO QUE ES VERDAD...
MIL PETONETS SUSANNA
Hola Susanna, muchas gracias por pasar por mi blog,siempre es bonito ver una cara nueva eres muy bienvenida y espero que pases cuando quieras, el tuyo esta muy bien y tienes recetas muy interesantes, con tu permiso seguire pasando por aqui, un saludo.
ResponEliminaJUAN
HOLA JUAN, GUAPO TU
ResponEliminaGRACIAS A TI POR VISITAR MI COCINA, TIENES TODO MI PERMISO PARA USARLAS TODAS,...PARA ESTO ESTÁN,...TE INMAGINAS SI NADIE HUBIERA EXPLICADO JAMÁS SUS RECETAS DE COCINA, SUS TRUCOS CULINARIOS, ETC.
..TODAVIA ESTARIAMOS COMIENDO CARNE CRUDA A MORDICOS..JE,JE
PETONETS SUSANNA
Hola Susanna!!!
ResponEliminaQuina traça!!! Jo no seria capaç de fer-los amb tan bona pinta!!!!
HOLA ANA, GUAPA TU, T´ANYORAVA MOLT, JA VAIG VEURE QUE HAS TREBALLAT UNA MIQUETA EN LA TEVA CUINA,....QUINA BONA PINTA TÉ L´EMPANADA...JE,JE
ResponEliminaI JO ET DIG QUE SI, NO CONSTA RES, NOMÉS PACIENCIA, I GANES DE PASAR UNES HORESSSSS, DISTRETA , MIRA LES VAIG FER PER UNA FESTA FAMILIAR QUE LA VERITAT ES QUE EREM MOLTS...VAIG COMENÇAR A LES 6 DE LA MATINADA I VAIG ACABAR A VOLTANTS DE LES 12 DEL MIG DIA,....DONCS A CADA FORNADA TENIA QUE POSAR-LOS DE LA MATEIXA MIDA, PERQUÈ HORNEGESIN PER IGUAL..PERÒ NO PASSA RES....EL RESULTAT JA ET COMPENSA...
PETONETS SUSANNA
Hola Susanna! Sí, últimament he estat molt liada i no he tingut temps de res.
ResponEliminaMare meva!!! 6 Hores!!! Quina feinada!!!
Segur que estaven boníssimes!!!
Petonets!!!
HOLA ANA, GUAPA TU...QUE TAL?
ResponEliminaSI JA SE SAP, AMB LA FEINA, ANAR AMUNT I AVALL, LA "REVOLUCIÓ" I TOT PLEGAT,....
SIS HORES PERÒ JA VEUS QUE NI HAN MOLTSSSS, ES CLAR..I JA VEUS QUE VAIG FER-HI MOLTA FILIGRANA, FINS I TOT NI HAN AMB CREMA ..JE,JE
PERÒ AIXÓ ES UN BON RELAX...
MIL PETONETS SUSANNA
Che belli!!! Complimenti!!!
ResponEliminaHOLA MARIA LUIS, GUPA TU
ResponEliminaErano deliziosi, ERA DI FIESTA GRANDE FAMIGLIA
Ha messo un link sul mio blog la tua ricetta, se non
Buon lavoro fammi sapere, VUOI PUBBLICITA '
CONTEST?,
( CREO QUE LA TRADUCCIÓN NO ES MUY CORRECTA , JE,JE )
SUSANNA PETONETS