Gairebé tots els caps de setmana preparo alguns pans i aprofitant que el forn està calent sempre cau alguna cosa més, pizzes, coques, ... les magdalenes estan gairebé sempre en el "ordre del dia", ja que a casa com sempre dic són molt "magdalaneros ", aquesta recepta és d'una col · lecció de rebosteria que ha començat fa poc, vaig baixar la quantitat de sucre, ja que a casa amb menys passem, queden molt saboroses.
Les unes les vaig deixar " al natural " i les altres s´han vestit de gala (amb monyo) com diuen a casa.
Ingredients
250 grams de mantega a temperatura ambient
100 grams de sucre
4 ous
250 grams de farina de rebosteria
1 cullerada petita de llevat químic ( tipus Royal)
100 grams de xocolate blanca ( aprox. ) be ratllada, a trossets o de la que venen en perletes
unes cullerades de llet
1 cullerada petita de vainilla ( opcional)
Preparació
En primer lloc posarem el forn a 190ª
Barrejar la mantega tova amb el sucre i la vainilla, fins que ens quedi com una pomada, ara afegirem els ous d´un en un, fins que quedin incorporats a la massa, tot seguit la farina que ja tindrem tamisada juntament amb el llevat, si veiem que ens queda molt espessa i afegirem unes cullerades de llet.
Posarem una mica de la massa a cada motlle ( que ja tindrem preparats amb antelació ) ara una capa de xocolate blanca ( ratllada, a trossets o en perletes) i cobrir amb una altre capa de massa, es molt important només omplir els motlles a 3/4 de la seva capacitat, doncs en coure augmentaran el seu volum.
Fornejar uns 25 a 30 minuts ( dependrà del forn, el tamany...)
Refredar sobre una reixeta.
* Com he comentat, una part de les magdalenes s´han vestit de Gala, banyades de xocolate desfeta al bany maria i empolaides de color per anar de festa.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Susanna que bones i que guapes t'han quedat!
ResponEliminaBien ricos se ven… aunque yo mejor ya voy mirando a otro lado
ResponEliminaHola,
ResponEliminaMe llevo tu receta con tu permiso...me parece deliciosa.
Un besito.
hummmmmmmmmmmmmm bonissimas
ResponEliminaÚltimament a casa també en fem setmanalment, és una manera d'esmorzar dolç, i fer-les amb companyia encara millor!!
ResponEliminaMe gusta mucho Susanna, si mi hijo estuviera en tu casa ni tiempo te daba ha hacer La foto. Bss.
ResponEliminaSussana,se ven riquisimas,
ResponEliminame llevo una de cada.
Aprobecho para felicitarte por tantisimas visitas y me llevo el logo del concurso para ponerlo en mi blog.
Mil besotes
Susanna, com no sabria quina és la més bona ......... em quedo amb les dues
ResponEliminaM'agraden totes: les del vestit de cada dia i les del diumenge!
ResponEliminaQuè bones Susanna! M'agrada molt la xocolata blanca! Petonets!!
ResponEliminaUuuuuuummm, deliciosas te han quedado...Y que bonitas.
ResponEliminaGracias por compartirlas.
Un saludo y buen finde
Essas madalenas ficaram bem lindas.
ResponEliminaBom fim de semana
bjs
Que ricas se ven!!! tendré que probarlas hacer con el chocolate blanco
ResponEliminaBesos
Holaaaa, oh Susanna, no ha funcionado el traductor, y, aunque no he entendido la receta desdeluego las fotografías hablan por si solas. Que aspecto tienen más bueno!
ResponEliminaUn besooo
Molt bona pinta tenen aquestes magdalenes cassolanes i les del "monyo" t'han quedat molt xules.
ResponEliminaPetons.
Jo niña que pinta tienen, pa'chillarle de alegría y todo, me encanta como te quedaron, besitos
ResponEliminaBuenísimas :)
ResponEliminahan d'estar ben llamineres! m'anirien molt bé per esmorzar avui! petons
ResponEliminaQué buenas te han quedado con el choco blanco, así no las he preparado nunca y te cojo la idea y un para para el desayuno jajaja
ResponEliminabesos guapa
ummmm... que ricas estas magdalenas. aunque las segundas se ven bien bonitas, yo en este caso me quedaría con las primeras. Tienen que estar deliciosas!!!
ResponEliminaPues la verdad yo no soy capaz de resistirme a unas magdalenas. Me apunto, espero que todavía queden. Un besote.
ResponEliminaQuins esmorzars mes bons que teniu a casa teva les magdalenes son una temptació boníssima.
ResponEliminaMuy ricas y deliciosas, la decoración es muy bonita. Besos!!
ResponElimina