Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 7 d’octubre de 2011

XIPS DE CARBASSÓ
















Altre recepta senzilla però no per això menys deliciosa, a sigut una bona temporada de carbassons i la em aprofitat al màxim.


Ingredients
Carbassons de una mida mitjana
Sal
Pebre negre
Oli de gira-sol per fregir
Farina de tempura
Aigua molt freda

Preparació
El primer pas , que podem preparar amb antelació es la massa de  tempura, només ens cal la farina i l´aigua molt freda, barrejar fins que ens quedi una massa lleugera i sense grumolls , reservar mentre a la nevera tapada amb un paper film.

Tallar els carbassons a rodanxes molt fines ( jo o faig amb la maquina de tallar embotits) queden perfectes.

Mentre escalfem el oli de gira-sol, posarem sal i pebre al carbassó i tot seguit el passarem per la tempura , fregir uns minuts i escórrer sobre una reixeta, es molt millor que el paper de cuina, doncs tot el oli que queda en el paper al fons del plat  fa que el menjar que toca a sota quedi totalment greixós i així queda cruixent.

Ideals per aperitiu, per acompanyar carn, peix, etc...a casa volen

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog    http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...