Altre recepta senzilla però no per això menys deliciosa, a sigut una bona temporada de carbassons i la em aprofitat al màxim.
Ingredients
Carbassons de una mida mitjana
Sal
Pebre negre
Oli de gira-sol per fregir
Farina de tempura
Aigua molt freda
Preparació
El primer pas , que podem preparar amb antelació es la massa de tempura, només ens cal la farina i l´aigua molt freda, barrejar fins que ens quedi una massa lleugera i sense grumolls , reservar mentre a la nevera tapada amb un paper film.
Tallar els carbassons a rodanxes molt fines ( jo o faig amb la maquina de tallar embotits) queden perfectes.
Mentre escalfem el oli de gira-sol, posarem sal i pebre al carbassó i tot seguit el passarem per la tempura , fregir uns minuts i escórrer sobre una reixeta, es molt millor que el paper de cuina, doncs tot el oli que queda en el paper al fons del plat fa que el menjar que toca a sota quedi totalment greixós i així queda cruixent.
Ideals per aperitiu, per acompanyar carn, peix, etc...a casa volen
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
aquesta recepta esta mmmm,m'agraden molt els xips de carbassó,petons
ResponEliminaHola. Te escribo en castellano porque soy de Vigo y aunque hace un tiempo que vivo en Valencia todavía no controlo demasiado :-) aunque a lo mejor un día me suelto jeje.
ResponEliminaBueno, pues fíjate que yo tengo un trasto de esos de cortar verdura finita, de esos que como te descuides te llevas el dedo entero y jamás se me ha ocurrido usarlo nada más que para cortar manzanas para tartas.
Ahora viendo esta receta me has recordado que tiene otras utilidades y que teniéndolo sería una pena no darle uso.
Además me encantan los calabacines pero nunca los había tomado fritos, siempre como parte de un pisto manchego, ni siquiera en crema.
Y la verdad, así deben estar deliciosos, así que la próxima vez que compre un calabacín ya sé que otras cosas puedo hacer. Me viene muy bien esta idea!!
Saludos!! y gracias por pasarte por mi blog!!
Hola Agnés, guapa tu
ResponEliminaquan els faig tinc que guardar-los a la cuina i posar-los a taula al darrer moment, doncs si no o faig així, a l´hora de menjar ja han desaparegut la meitat
queden hummmmm
mil petonets Susanna
Hola Orni, guapa tu
ResponEliminaEncantada de tu visita y de que te guste la idea, la verdad es que quedan divinos de la muerte, je,je
Con un "trasto " de estos que dices y que yo tambien tenia hace lunas y que jubilé hace algún tiempo, yo mismamente me llevé la uña y medio dedo, y casi sin darme cuenta,....esto si fué su primera y última vez, me compré una maquina de cortar embutido, en el supermercado LIDL de vez en cuando las hay y muy bien de precio,.....la uso para mil cosas, hasta para cortar pan....
Hasta pronto, mil petonets Susanna
M'encanta el carbassó de totes maneres, i així en xips també m'encanten!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Hola SAndra, guapa tu
ResponEliminai que bons, ideals perquè els nens mengin verdura
mil petonets Susanna
M'encanten els xips de carbassó!!!! I també els de moniato.... Uhmmmm!!!! Deliciosos tots!!!
ResponEliminaBon cap de setmana guapa!!!!
GUauu nena que bons !!!! A casa mai falten els carbassons !!!! a mi personalment es de lo que més m'agrada, normalment els poso a moltes receptes. I així en xips han d'estar de luxe !!!
ResponEliminaAixò si la màquina per tallar embutits ha d'anar genial eh? Queden perfectes i es fa ràpid !!!
Bon cap de setmana wapa
Petonets
Chips de calabacín... qué crujientes Susanna, sencillos, sanos y ricos, mmmm ¡Pá la saca!
ResponEliminaUn saludiño y hasta la vuelta.
Uff, tremendo, me encantan los calabacines de esta forma, y esta guarnición -o aperitivo, como se prefiera- caería en un visto y no visto. Pero por mi culpa. Un besote.
ResponEliminajajajaja, Susanna con el calabacín así frito, me pasa como cuando frio almendras, me toca guardarlas, por que no llegan a la mesa.....saludos paco
ResponEliminaHola Sr.PAco, guapo
ResponEliminadoncs si, la primera vegada que en vaig fer al arribar a taula només quedaven 3 rodanxes per mi,....no sap pas com em vaig emprenyar...je,je
mil petonets Susanna
Hola Su, guapa tu
ResponEliminaje,je, la verdad es que son pura tentación,...igual esta noche cuino unos cuantos, mi mamá me ha dado hoy unos calabacines preciosos recien recogidos del huerto
mil petonets Susanna
Hola Marisa, guapa tu
ResponEliminaque contenta de verte por mi cocina,...pues esto que están de visto y no visto, divinos
mil petonets Susanna
Hola Lily, guapa tu
ResponEliminadoncs la veritat es que a la maquina de tallar embotits li trec molt de "suc", val la pena de veritat
Prova els cabassons així, et quedaràs enamorada per sempre més, je,je
mil petonets Susanna
che belle!chissà che buone!!!baci! buon week end!
ResponEliminaVaja, s´han d´aprofitar els carbassons però noia, amb aquesta recepta tindria el xip posat tot el dia. ;-D
ResponEliminaÉsto es de empezar a comer y no parar...¡ Gracias por la idea !. No se si me saldrá como a tí, pero lo voy a intentar.
ResponEliminaEl carbassó no m'agrada gaire, però fregidets com aquest no paro de menjar-ne
ResponEliminaBona cuina
Tens raó sont dels que volen i es que queden tan cruixents que costa resistir-se i no menjar sense parar.
ResponEliminaPetons reina.
aunque yo no me animo a tanta fritura, me gusta la idea :)
ResponEliminaQue crujientes te han quedado, me gustan mucho.
ResponEliminaBesicos
Hola Anna betulo, guapa tu
ResponEliminatens tota la raó, je,je..i que bo, sense colorants, adittios ni porqueries sa, sa, sa,
mil petonets Susanna
Hola Narcís, dolç, estimat i guapo tu
ResponEliminaje,je a casa quan els faig i el meu fill que no li agraden les " coses verdes",...li falta temps per buidar la safata, ja mentre els fregeixo tota l´estona fa viatges a la cuina per veure si en pots arreplegar-ne algun
mil petonets SUsanna
Hola Pilar, guapa tu
ResponEliminaje,je, seguro que si nena, el unico secreto cortar el calabacín lo más fino posible
ya me contarás, mientras ,mil petonets SUsanna
Quina bona idea a mi que m'agraden els carbassons, o trobo ideal, gracies per la recepta.
ResponEliminaM'encanten aquestes xips de carbassó, més que les patates fregides i tot! Vaig a donar un tomb pel teu blog que em sembla que és la primer avegada que hi entro. Té bona pinta...
ResponEliminaFins aviat!
Anna
Que rico tiene que estar el calabacín de esta forma, se ve riquísimo!!! Besitos.
ResponEliminaHola Carmen Aranda, guapa tu
ResponEliminala verdad es que es una manera distinta de comer "cosas verdes" como dice mi hijo,...y gusta mucho en casa...
mil petonets Susanna
Hola Anna de la Taule d´Bernat, guapa tu
ResponEliminaBenvinguda i espero que no sigui la unica vegada que ens fas una visita, sempre seràs molt ben acollida aqui,
mil petonets Susanna
Hola Susana, algo va mal y no puedo dejarte el mensaje en tu blog. Lo hago desde mi correo.
ResponEliminaSolo decirte que me ha gustado mucho esta receta.
Con tu permiso me la anoto.
Un besito y feliz fin de semana.
Un besito,
Meritxell
Hola Meritxell guapa tu
ResponEliminaque tal ?,..me alegro de tu visita y celebro que te guste la receta.
Tengo al informatico que me está arreglado un poco el blog, y seguramente por esto no has podido dejar el mensaje,....pero ya ves como ha llegado igualmente, je,je
bon cap de setmana, mil petonets, hasta pronto, Susanna
Hola Marta, guapa tu
ResponEliminala veritat es que queden tant bons, que quan començes o pares fins que ja no en queden...je,je
Bon cap de setmana i mil petonets Susanna
Pues Susanna, para cuando se me rompa la mandolina me compro el cortafiambre porque tienes toda la razón, es muchísimo más seguro y yo a la mandolina le tengo miedo.
ResponEliminaNo suelo usarla sin el "gorro" pero a veces, por querer apurar un alimento... puede pasar una desgracia.
Lo de la uña no es lo peor, lo malo es que te llevaste un trozo de dedo, buff, qué dolor!!!
Petonets :-*