Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 29 d’agost de 2012

Vedella a la cassola amb salsa de gingebre i romaní

Ingredients
Vedella tallada a filets prims
Oliva d´oliva
Sal
Pebre negre
Tomàquet fregit
Alls
Gingebre
Romaní sec en pols (*)
Nata lleugera per cuinar

Preparació
Passarem els filets de vedella per la paella amb oli calent fins que agafin color.

Ara afegir all picat, gingebre ratllat, condimentarem amb sal, pebre i romaní al gust, deixar daurar una mica, i ja podem abocar el sofregit de tomàquet i la crema de llet, remenar i deixar reduir, si veiem que ens queda la salsa massa espessa alleugerir amb un raig de llet o aigua que deixarem reduir una mica.

Es pot acompanyar d´unes patates fregides, amanida,  arròs blanc, cuscús.....al gust

Bon profit


(*) Va molt be una bosseta de les de fer infusións )



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/


Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

23 comentaris:

  1. Una recepta super bona i amb salsa com ens agrada.
    Petons
    Joan i Sara

    ResponElimina
  2. Quina pinta mes bona, deliciós, no en tinc cap dubte.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Que bona pinta ... I amb el que em ve de gust ara aquests plats casolans, per anar tornant a la normalitat. Sobretot on es pugui ficar pa ... : P
    Beso0os maca!

    ResponElimina
  4. Quina salseta més bona Susanna, m'agrada molt el romaní.
    Petons reina.

    ResponElimina
  5. Un plat deliciós.
    Susanna, moltes i moltes gracies per les teves felicitacions. Un petó

    ResponElimina
  6. Quin gustet més bó a de tenir aquest guisat!!!!! deliciós. Molts petons guapa.

    ResponElimina
  7. M'agrada, però m'hi deixes posar fulletes de romaní fresc? És que sempre tinc farigola i romaní plantats a casa.

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  8. Que bona aquesta vedella i la salseta per sucari pa.
    Petons guapa

    ResponElimina
  9. Una buena pinta, con genjibre estara bueno......

    ResponElimina
  10. UMA SUGESTÃO BEM APETITOSA, GOSTEI.
    BJS

    ResponElimina
  11. Quins gustos a de tenir aixo !!! el meu nas semble que u flaira !!!
    Petonets.

    ResponElimina
  12. Se ve muy rica con esa salsa,nunca utilizo jengibre en platos salados, tendré que probarlo.besinos

    ResponElimina
  13. Que blog fabuloso tens e essas receitas maravilhosa. obrigada por compartilhas essas preciosidade.
    Tenha uma ótima semana.
    Anajá Schmitz
    Minha vida de campo.

    ResponElimina
  14. Quina vedella més bona, Susanna! El toc picant de gingebre m'hi ha agradat mai, i encara no l'he provat. A veure si m'animo amb la teva recepta! Petonets (em sembla que tinc el meu blog arreglat, ja...)

    ResponElimina
  15. Olá Susanna! Muito obrigado pela visita e comentário no meu blog!
    Um beijo.
    http://o-cantinho-da-marta.blogspot.pt/

    ResponElimina
  16. Esa salsita tiene que estar bien rica, ¡que gusto mojar un buen pedazo de pan en ella!
    Un beso.

    ResponElimina
  17. Hola Susanna, preparame un platin que vengo.......que receta más estupenda.
    Rica, rica.
    Un petonet

    ResponElimina
  18. que rica se ve esta carne, la salsa para mojar, besos

    ResponElimina
  19. Veo que las especias no tienen misterios para ti, entre el tajine y esta receta... Qué poderío. Y de postre, una tarta de chuches y nos pones a todos en casa. Un besote.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...