* Truc perquè les carns ens quedi ben tendres.....deixarem les peces en repòs a la nevera, mínim una hora cobertes de llet...
Vedella tallada a filets prims
Oliva d´oliva
Sal
Pebre negre
Tomàquet fregit
Alls
Gingebre
Romaní sec en pols (*)
Nata lleugera per cuinar
Preparació
Passarem els filets de vedella per la paella amb oli calent fins que agafin color.
Ara afegir all picat, gingebre ratllat, condimentarem amb sal, pebre i romaní al gust, deixar daurar una mica, i ja podem abocar el sofregit de tomàquet i la crema de llet, remenar i deixar reduir, si veiem que ens queda la salsa massa espessa alleugerir amb un raig de llet o aigua que deixarem reduir una mica.
Es pot acompanyar d´unes patates fregides, amanida, arròs blanc, cuscús.....al gust
Bon profit
(*) Va molt be una bosseta de les de fer infusións )
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Una recepta super bona i amb salsa com ens agrada.
ResponEliminaPetons
Joan i Sara
Quina pinta mes bona, deliciós, no en tinc cap dubte.
ResponEliminaPetons.
Quina salseta més bona Susanna, m'agrada molt el romaní.
ResponEliminaPetons reina.
Un plat deliciós.
ResponEliminaSusanna, moltes i moltes gracies per les teves felicitacions. Un petó
i tant que m'agrada, per sucar-hi pa!!! :)
ResponEliminaQuè bo Susanna!
ResponEliminaQuin gustet més bó a de tenir aquest guisat!!!!! deliciós. Molts petons guapa.
ResponEliminaM'agrada, però m'hi deixes posar fulletes de romaní fresc? És que sempre tinc farigola i romaní plantats a casa.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Que bona aquesta vedella i la salseta per sucari pa.
ResponEliminaPetons guapa
Una buena pinta, con genjibre estara bueno......
ResponEliminaUMA SUGESTÃO BEM APETITOSA, GOSTEI.
ResponEliminaBJS
Quins gustos a de tenir aixo !!! el meu nas semble que u flaira !!!
ResponEliminaPetonets.
Se ve muy rica con esa salsa,nunca utilizo jengibre en platos salados, tendré que probarlo.besinos
ResponEliminaUna recepta magnífica!
ResponEliminaQue blog fabuloso tens e essas receitas maravilhosa. obrigada por compartilhas essas preciosidade.
ResponEliminaTenha uma ótima semana.
Anajá Schmitz
Minha vida de campo.
Quina vedella més bona, Susanna! El toc picant de gingebre m'hi ha agradat mai, i encara no l'he provat. A veure si m'animo amb la teva recepta! Petonets (em sembla que tinc el meu blog arreglat, ja...)
ResponEliminaBon truc el de la bosseta!! :)
ResponEliminaOlá Susanna! Muito obrigado pela visita e comentário no meu blog!
ResponEliminaUm beijo.
http://o-cantinho-da-marta.blogspot.pt/
Esa salsita tiene que estar bien rica, ¡que gusto mojar un buen pedazo de pan en ella!
ResponEliminaUn beso.
Hola Susanna, preparame un platin que vengo.......que receta más estupenda.
ResponEliminaRica, rica.
Un petonet
que rica se ve esta carne, la salsa para mojar, besos
ResponEliminaVeo que las especias no tienen misterios para ti, entre el tajine y esta receta... Qué poderío. Y de postre, una tarta de chuches y nos pones a todos en casa. Un besote.
ResponElimina