Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 29 d’agost de 2012

Vedella a la cassola amb salsa de gingebre i romaní

Ingredients
Vedella tallada a filets prims
Oliva d´oliva
Sal
Pebre negre
Tomàquet fregit
Alls
Gingebre
Romaní sec en pols (*)
Nata lleugera per cuinar

Preparació
Passarem els filets de vedella per la paella amb oli calent fins que agafin color.

Ara afegir all picat, gingebre ratllat, condimentarem amb sal, pebre i romaní al gust, deixar daurar una mica, i ja podem abocar el sofregit de tomàquet i la crema de llet, remenar i deixar reduir, si veiem que ens queda la salsa massa espessa alleugerir amb un raig de llet o aigua que deixarem reduir una mica.

Es pot acompanyar d´unes patates fregides, amanida,  arròs blanc, cuscús.....al gust

Bon profit


(*) Va molt be una bosseta de les de fer infusións )



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/


Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...