Ingredients
Patates bullides i aixafades
Tomàquet fregit
Ceba ratllada
Pebrot vermell ( opcional )
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Un raig de vi de cuina
Carn de botifarra crua
Formatge ratllat
Preparació
Sofregir la ceba, el pebrot i la carn de botifarra crua, quan ja estigui cuita, li abocarem un raig de vi de cuina, deixar reduir, desprès li afegirem el tomàquet fregit, rectificar de sal i pebre si es necessari.
Posarem en una safata una capa fina de tomàquet fregit, després una de patata, una amb la carn de botifarra de tenim cuinada, una altre capa de patata bullida i per acabar o cobrirem de formatge ratllat al gust. Ara només tenim que gratinar i a taula.
Bon profit i si es en bona companya millor !!
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Susanna té que estar molt bó, però pensant en la gent que ha perdut la batalla del càncer et quedes sense gana, tant de bó un dia no gaire lluny nomès sigui una paraula i res més.
ResponEliminaPetons ibon cap de setmana.
senzillament boníssim per a petits i grans!la copio...bon cap de setmana.
ResponEliminaHola susanna, ara si que m´has tocat!!!!
ResponEliminaM´agrada molt aquest pastís i no se m´escapa.
Un peto.
Doncs la setmana vinent farè el pastís amb botifarrons, que ja els tinc a la nevera. A veure que tal :)
ResponEliminaBellissimo piatto!
ResponEliminaAnche in Italia si usa fare un piatto simile chiamato:gateau di patate di origine napoletana.
Complimenti e buon fine settimana,
Annalisa
¡Hum!¡Que rico! Me gustan muchisímo estos platos y el tuyo tiene una pinta exquisita.
ResponEliminaUn abrazo.
Aquest plat ens agradarà molt a casa. La combinació de les patates, en forma de pastís tal i com l'has fet tu amb la carn ha de ser deliciosa! Me l'apunto!
ResponEliminaHola Susanna!!
ResponEliminaSe ve muy rico este pastel de papas.
Muchos besotes y feliz finde!
Con tu permiso me la copio ya que se me está haciendo la boca agua, buen plato y la buti de aquello más bueno,
ResponEliminaBesos
Joan
HOLA JOAN I SARA, GUAPOS
ResponEliminaENCANTADA DE QUE T´AGRADI, LA VERITAT ES QUE QUEDA MOLT BO, NO ES GENS COMPLICAT, I NO FA MAL A LA BUTXACA
MIL PETONETS I GRÀCIES SUSANNA
HOLA AMANDA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE YA VES QUE ES SUPER FACIL Y QUEDA DELICIOSO
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ResponEliminaDELICIÒS I MOLT FACIL
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA AMPARO, GUAPO TU
ResponEliminaESTÁ RICO, Y ADEMÁS LO BUENO ES QUE PUEDES TENERLO PREPARADO CON ANTELACIÓN Y EN EL ULTIMO MOMENTO GRATINAR...
PETONETS SUSANNA
HOLA OSCAR, GUAPO TU
ResponEliminaENCANTADA DE QUE T´AGRADI LA MEVA RECEPTA, SEGUR QUE SERÀ UN EXIT...
PETONETS SUSANNA
Hola Susana, me parece que este plato tiene que ser muy bueno me gusta mucho, un saludo.
ResponEliminaJUAN
Hola susanna,ricetta favolosa bravissima!!!bacioni dall'Italia!!
ResponEliminaSusanna,
ResponEliminaUna recepta 100% efectiva, fàcil, saborosa i que en general agrada tothom.
Una abraçada.
Manel.
Que delicia de receta Susana. Me la anoto guapa. Un besazo.
ResponEliminaSalivando me quedo,a mi la butifarra me encanta en olatos así...rico,rico ;))
ResponEliminaUN besote
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaTENS TOTA LA RAÓ DEL MON,..NO SAPS LO DUR QUE ES...JO QUAN ESCOL.TO AQUESTA PARAULA M´ENTRA FRED I GANES DE PLORAR....
EL PASTIS QUEDA MOLT BO, A CAS ELS I ENCANTA
MIL PETONETS I BON CAP DE SETMANA
PETONETS SUSANNA
HOLA MERCÈ, GUAPA TU
ResponEliminaESTÀ MOLT BONA, I ES MOLT FACIL, JA VEUS,..
BON CAP DE SETMANA MACA, PETONETS SUSANNA
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ResponEliminaYO USO BASTANTE LA BUTIFARRA EN SUSTITUCIÓN DE CARNE PICADA, O SI NO MEZCLADA..ESTÁ TAN RICA, VERDAD ?
PETONETS SUSANNA
HOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaCELEBRO QUE TE GUSTE, YA VES QUE MÁS FACIL IMPOSIBLE, Y DE RICA NI TE CUENTO
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA MANEL, GUAPO TU
ResponEliminaDONCS TENS RAÓ ES UN PLAT QUE AGRADA A TOTHOM, FINS I TOT A LA MAINADA QUE DE VEGADES ES COMPLICAT...JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA NITTE, Guapa
ResponEliminaGrazie per la visita, vi accoglie la ricetta
CIAO, PETONETS DES DE CATALUNYA SUSANNA
HOLA JOAN, GUAPO TU
ResponEliminaESTÁ MOLT BO, I FACIL, EM LA DIETA PER EJEMPLE POTS CANVIAR LA BOTIFARRA PER PERNIL DOLÇ, TAMBÈ TE QUE QUEDAR BE,
PETONETS I BON CAP DE SETMANA, SUSANNA
HOLA ANNALISA, GUAPA
ResponEliminaGRACIAS POR TU VISITA, HASTA PRONTO
PETONETS SUSANNA
HOLA GLORIA, GUAPA TU
ResponEliminaBONA CUINA A BON PREU, I SENSE COMPLICACIÓNS
PETONETS SUSANNA
Susanna, mi niña, qué pastelito ma´s bueno!. No tenemos por aquí esa butifarra de pagès, pero, lo sustituiré por cuixot menorquín, que también está muy rico. Ñam ñam... me ha encantado esta receta!.
ResponEliminaUn beosteeeeeeeeeeee
Hola preciosa que receta tan rica y muy bonita presentación me llevo el pedacito de la foto jejej que hasta hambre me dió.
ResponEliminamuchisimos besitos
♥ Olá, amiga!
ResponEliminaPassei para uma visitinha.
Para você... com muito carinho ♥
"Quem tem o abraço mais apertado...
mais carinhoso...♥
e um amor tão grande... tão grande...♥
que apaga qualquer desamor?"♥♥
Feliz Dia das Mães!!!
♥Ótimo domingo!
Itabira♥♥
Brasil
Hola!!
ResponEliminaEi, per fi una de prop de casa! estem a un tir de pedra, però jo de la provincia de Girona! jeej!!
M'encanta aquest pastis de patata i butifarra, ja m'has donat una idea per fer-li al meu xicot per menjar de taper! a veure si aquesta setmana tinc una estona i m'hi posso!
Petonets!
Ummmmmmmmmm... ñam, ñam, ñam.. se me está haciendo la boca agua. Tiene que estár buenísimo.
ResponEliminaHOLA KESITO ANGELES, GUAPA TU
ResponEliminaBIENVENIDA A MI COCINA, ESTOY CONTENTA DE TENER AQUI,..CELEBRO QUE TE GUSTE LA RECETA, LA VERDAD ES QUE QUEDA MUY RICO
PETONETS SUSANNA
HOLA LAURA, GUAPA TU
ResponEliminaCARAI NENA, QUE BE, UN DIA ENS VEUEM DONCS,...
SEGUR QUE QUEDARÀS COM UNA REINA...LA VERITAT ES QUE QUEDA MOLT BE I MOLT BO...I JA VEUS QUE MES FÀCIL...
MIL PETONETS I FINS AVIAT SUSANNA
HOLA Magia da Inês
ResponEliminaMAGNIFIC POEMA
PETONETS SUSANNA
ostras, aquest pastís de patata i butifarra si que m'ha agradat molt. A veure si m'animo a fer-ho aquesta setmana. Un petó
ResponEliminaola obrigado pela sua visita !adorei o seu blog e vou seguir sem duvida!
ResponEliminaNo hi ha pastís salat que no m'agradés posar-hi la cullera... i aquest mereix elsl honors que es donen als de les postres
ResponEliminaUna abraçada
HOLA ALFONS, GUAPO TU
ResponEliminaMOLT BO DE VERITAT, FACIL I EL POTS FER AMB ANTELACIÓ A L´APAT
PETONETS SUSANNA
¡Vaya!, un plato sencillo de elaborar... y con unos resultados muy gratificantes. Enhorabuena.
ResponEliminaHOLA OTERADOR, GUAPO TU
ResponEliminaME ALEGRO QUE TE GUSTE, LA VERDAD ES QUE ESTÁ MUY RICO
PETONETS SUSANNA
HOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaSEGUR QUE T´AGRADA I PASARÀ A FORMAR PART DEL TEUS PLATS PREFERITS...
PETONETS SUSANNA
no lo conocia, asi que ya me lo apunto para probarlo, un beso
ResponEliminaHola Susana! Menudo pastel más rico ... me gusta mucho, va para mi libretita de pendientes! tienes un blog muy majo, me quedo como seguidora!
ResponEliminaGracias por pasarte por mi cocina.
Besitos
Hola! Acabo de descobrir el teu blog pel comentari que has deixat a l'Alfons... I veig que hi tens coses molt ineressants, ara mateix m'hi passejo una estona ;)
ResponEliminaHOLA GEMMA, GUAPA TU
ResponEliminaESTIC CONTENTA DE LA TEVA VISITA A LA MEVA CUINA, ESPERO QUE T´AGRADIN LES MEVES RECEPTES,
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA CUINERA, GUAPA TU
ResponEliminaCONTENTA DE TENERTE EN CASA, Y DE QUE TE GUSTE MI COCINA, TU MISMA TOMA LO QUE GUSTES..
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA INMA, GUAPA TU
ResponEliminaSEGURO QUE TRIUNFAS CON ESTA RECETA , PUES QUEDA UN PASTELITO DELICIOSO Y SANO
PETONETS SUSANNA
HOLA BELITA, GUAPA TU
ResponEliminaOBRIGADO por sua visita, e congratula-se você gosta do meu COZINHA
PETONETS SUSANNA
HOLA CHUS, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDA MUY RICO, RICO, DE VERDAD...Y RAPIDITO QUE ESTO TAMBIEN ES INTERESANTE
PETONETS SUSANNA
Hey nice one.....potato cake??? that itself is new and good work..
ResponEliminaHOLA GayathriRaj
ResponEliminaCAKE IS A FACT OF POTATO (PAPA) DELICIOUS, QUICK RELEASE
PREPARING TO WORK and can lead
SOUVENIRS, SALUDOS, PETONETS FOM CATALUNYA
SUSANNA
HOLA LAURA, GUAPA TU
ResponEliminaCELEBRO QUE TE GUSTE, YA ME CONTARÁS EL RESULTADO CUNADO LO HAGAS,
MIENTRAS MIL PETONETS SUSANNA
Este plato es uno de mis favoritos, tiene una pinta estupenda. Besos
ResponEliminaHOLA PILAR, GUAPA TU
ResponEliminaQUE TAL ?,...COMO FUÉ EL CAMINO DE SANTIAGO, ?.SEGURO QUE MARAVILLOSO, YA SOLO CON EL PAISAJE TAN HERMOSO QUE HAY POR ALLÍ,...
PUES SI, ESTE PLATITO SIEMPRE SALE MAGNIFICO Y GUSTA A TODOS...
MIL PETONETS Y HASTA PRONTO, SUSANNA