Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 7 de maig de 2010

PASTÍS DE PATATA I BOTIFARRA DE PAGÈS

INGREDIENTS

PATATES BULLIDES AMB PELL
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
1 CEBA TALLADA PETITA
1 PEBROT VERMELL TALLAT PETIT
SAL
PEBRE
OLI D´OLIVA
FORMATGE RATLLAT QUE SIGUI CREMÓS
1 RAIG DE VI ESPECIAL DE CUINA
CARN DE BOTIFARRA DE PAGÈS

PELAR LES PATATES BULLIDES , AIXAFAR - LES ( NO TRITURAR ) DONCS TENEN QUE QUEDAR ESPONJOSES I RESERVAR.
SOFREGIR CEBA +PEBROT I QUAN ESTIGUI CUIT AFEGIR EL POT DE TOMÀQUET FREGIT I RESERVAR.

SOFREGIR LA CARN DE BOTIFARRA FINS QUE ESTIGUI DAURADA, AFEGIR LES VERDURES QUE TENIM RESERVADES I UN RAIG DE VI ESPECIAL DE CUINA, DEIXAR REDUIR, RECTIFICAR DE SAL I PEBRE SI ES NECESSARI.

AGAFA UNA PLATA DE FORN I POSAR CAPES DE PATATA, CARN, PATATES,...PER ACABAR AMB UNA CAPA DE PATATES, TAPISSAR DE FORMATGE I GRATINAR

BON PROFIT

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...