TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


divendres, 7 de maig del 2010

Pastís de patata i carn de botifarra crua




Ingredients
Patates bullides i aixafades
Tomàquet fregit
Ceba ratllada
Pebrot vermell ( opcional )
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Un raig de vi de cuina
Carn de botifarra crua
Formatge ratllat

Preparació
Sofregir la ceba, el pebrot i la carn de botifarra crua, quan ja estigui cuita, li abocarem un raig de vi de cuina, deixar reduir, desprès li afegirem el tomàquet fregit, rectificar de sal i pebre si es necessari.

Posarem en una safata una capa fina de tomàquet fregit, després una de patata, una amb la carn de botifarra de tenim cuinada, una altre capa de patata bullida i per acabar o cobrirem de formatge ratllat al gust.    Ara només tenim que gratinar i a taula.

Bon profit i si es en bona companya millor !!


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ 
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
 
  
 

56 comentaris:

  1. Susanna té que estar molt bó, però pensant en la gent que ha perdut la batalla del càncer et quedes sense gana, tant de bó un dia no gaire lluny nomès sigui una paraula i res més.
    Petons ibon cap de setmana.

    ResponElimina
  2. senzillament boníssim per a petits i grans!la copio...bon cap de setmana.

    ResponElimina
  3. Hola susanna, ara si que m´has tocat!!!!
    M´agrada molt aquest pastís i no se m´escapa.
    Un peto.

    ResponElimina
  4. Doncs la setmana vinent farè el pastís amb botifarrons, que ja els tinc a la nevera. A veure que tal :)

    ResponElimina
  5. Bellissimo piatto!
    Anche in Italia si usa fare un piatto simile chiamato:gateau di patate di origine napoletana.
    Complimenti e buon fine settimana,
    Annalisa

    ResponElimina
  6. ¡Hum!¡Que rico! Me gustan muchisímo estos platos y el tuyo tiene una pinta exquisita.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  7. Aquest plat ens agradarà molt a casa. La combinació de les patates, en forma de pastís tal i com l'has fet tu amb la carn ha de ser deliciosa! Me l'apunto!

    ResponElimina
  8. Hola Susanna!!
    Se ve muy rico este pastel de papas.
    Muchos besotes y feliz finde!

    ResponElimina
  9. Con tu permiso me la copio ya que se me está haciendo la boca agua, buen plato y la buti de aquello más bueno,
    Besos
    Joan

    ResponElimina
  10. HOLA JOAN I SARA, GUAPOS

    ENCANTADA DE QUE T´AGRADI, LA VERITAT ES QUE QUEDA MOLT BO, NO ES GENS COMPLICAT, I NO FA MAL A LA BUTXACA

    MIL PETONETS I GRÀCIES SUSANNA

    ResponElimina
  11. HOLA AMANDA, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE YA VES QUE ES SUPER FACIL Y QUEDA DELICIOSO

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  12. HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU

    DELICIÒS I MOLT FACIL

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  13. HOLA AMPARO, GUAPO TU

    ESTÁ RICO, Y ADEMÁS LO BUENO ES QUE PUEDES TENERLO PREPARADO CON ANTELACIÓN Y EN EL ULTIMO MOMENTO GRATINAR...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  14. HOLA OSCAR, GUAPO TU

    ENCANTADA DE QUE T´AGRADI LA MEVA RECEPTA, SEGUR QUE SERÀ UN EXIT...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  15. Hola Susana, me parece que este plato tiene que ser muy bueno me gusta mucho, un saludo.
    JUAN

    ResponElimina
  16. Hola susanna,ricetta favolosa bravissima!!!bacioni dall'Italia!!

    ResponElimina
  17. Susanna,
    Una recepta 100% efectiva, fàcil, saborosa i que en general agrada tothom.

    Una abraçada.
    Manel.

    ResponElimina
  18. Que delicia de receta Susana. Me la anoto guapa. Un besazo.

    ResponElimina
  19. Salivando me quedo,a mi la butifarra me encanta en olatos así...rico,rico ;))

    UN besote

    ResponElimina
  20. HOLA ANNA, GUAPA TU

    TENS TOTA LA RAÓ DEL MON,..NO SAPS LO DUR QUE ES...JO QUAN ESCOL.TO AQUESTA PARAULA M´ENTRA FRED I GANES DE PLORAR....

    EL PASTIS QUEDA MOLT BO, A CAS ELS I ENCANTA

    MIL PETONETS I BON CAP DE SETMANA
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  21. HOLA MERCÈ, GUAPA TU

    ESTÀ MOLT BONA, I ES MOLT FACIL, JA VEUS,..

    BON CAP DE SETMANA MACA, PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  22. HOLA SILVIA, GUAPA TU

    YO USO BASTANTE LA BUTIFARRA EN SUSTITUCIÓN DE CARNE PICADA, O SI NO MEZCLADA..ESTÁ TAN RICA, VERDAD ?

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  23. HOLA NATI, GUAPA TU

    CELEBRO QUE TE GUSTE, YA VES QUE MÁS FACIL IMPOSIBLE, Y DE RICA NI TE CUENTO

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  24. HOLA MANEL, GUAPO TU

    DONCS TENS RAÓ ES UN PLAT QUE AGRADA A TOTHOM, FINS I TOT A LA MAINADA QUE DE VEGADES ES COMPLICAT...JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  25. HOLA NITTE, Guapa

    Grazie per la visita, vi accoglie la ricetta

    CIAO, PETONETS DES DE CATALUNYA SUSANNA

    ResponElimina
  26. HOLA JOAN, GUAPO TU

    ESTÁ MOLT BO, I FACIL, EM LA DIETA PER EJEMPLE POTS CANVIAR LA BOTIFARRA PER PERNIL DOLÇ, TAMBÈ TE QUE QUEDAR BE,

    PETONETS I BON CAP DE SETMANA, SUSANNA

    ResponElimina
  27. HOLA ANNALISA, GUAPA

    GRACIAS POR TU VISITA, HASTA PRONTO

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  28. HOLA GLORIA, GUAPA TU

    BONA CUINA A BON PREU, I SENSE COMPLICACIÓNS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  29. Susanna, mi niña, qué pastelito ma´s bueno!. No tenemos por aquí esa butifarra de pagès, pero, lo sustituiré por cuixot menorquín, que también está muy rico. Ñam ñam... me ha encantado esta receta!.
    Un beosteeeeeeeeeeee

    ResponElimina
  30. Hola preciosa que receta tan rica y muy bonita presentación me llevo el pedacito de la foto jejej que hasta hambre me dió.
    muchisimos besitos

    ResponElimina
  31. ♥ Olá, amiga!
    Passei para uma visitinha.
    Para você... com muito carinho ♥

    "Quem tem o abraço mais apertado...
    mais carinhoso...♥
    e um amor tão grande... tão grande...♥
    que apaga qualquer desamor?"♥♥

    Feliz Dia das Mães!!!

    ♥Ótimo domingo!
    Itabira♥♥
    Brasil

    ResponElimina
  32. Hola!!

    Ei, per fi una de prop de casa! estem a un tir de pedra, però jo de la provincia de Girona! jeej!!
    M'encanta aquest pastis de patata i butifarra, ja m'has donat una idea per fer-li al meu xicot per menjar de taper! a veure si aquesta setmana tinc una estona i m'hi posso!
    Petonets!

    ResponElimina
  33. Ummmmmmmmmm... ñam, ñam, ñam.. se me está haciendo la boca agua. Tiene que estár buenísimo.

    ResponElimina
  34. HOLA KESITO ANGELES, GUAPA TU

    BIENVENIDA A MI COCINA, ESTOY CONTENTA DE TENER AQUI,..CELEBRO QUE TE GUSTE LA RECETA, LA VERDAD ES QUE QUEDA MUY RICO

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  35. HOLA LAURA, GUAPA TU

    CARAI NENA, QUE BE, UN DIA ENS VEUEM DONCS,...

    SEGUR QUE QUEDARÀS COM UNA REINA...LA VERITAT ES QUE QUEDA MOLT BE I MOLT BO...I JA VEUS QUE MES FÀCIL...

    MIL PETONETS I FINS AVIAT SUSANNA

    ResponElimina
  36. HOLA Magia da Inês

    MAGNIFIC POEMA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  37. ostras, aquest pastís de patata i butifarra si que m'ha agradat molt. A veure si m'animo a fer-ho aquesta setmana. Un petó

    ResponElimina
  38. ola obrigado pela sua visita !adorei o seu blog e vou seguir sem duvida!

    ResponElimina
  39. No hi ha pastís salat que no m'agradés posar-hi la cullera... i aquest mereix elsl honors que es donen als de les postres
    Una abraçada

    ResponElimina
  40. HOLA ALFONS, GUAPO TU

    MOLT BO DE VERITAT, FACIL I EL POTS FER AMB ANTELACIÓ A L´APAT

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  41. ¡Vaya!, un plato sencillo de elaborar... y con unos resultados muy gratificantes. Enhorabuena.

    ResponElimina
  42. HOLA OTERADOR, GUAPO TU

    ME ALEGRO QUE TE GUSTE, LA VERDAD ES QUE ESTÁ MUY RICO

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  43. HOLA NATI, GUAPA TU

    SEGUR QUE T´AGRADA I PASARÀ A FORMAR PART DEL TEUS PLATS PREFERITS...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  44. no lo conocia, asi que ya me lo apunto para probarlo, un beso

    ResponElimina
  45. Hola Susana! Menudo pastel más rico ... me gusta mucho, va para mi libretita de pendientes! tienes un blog muy majo, me quedo como seguidora!

    Gracias por pasarte por mi cocina.

    Besitos

    ResponElimina
  46. Hola! Acabo de descobrir el teu blog pel comentari que has deixat a l'Alfons... I veig que hi tens coses molt ineressants, ara mateix m'hi passejo una estona ;)

    ResponElimina
  47. HOLA GEMMA, GUAPA TU

    ESTIC CONTENTA DE LA TEVA VISITA A LA MEVA CUINA, ESPERO QUE T´AGRADIN LES MEVES RECEPTES,

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  48. HOLA CUINERA, GUAPA TU

    CONTENTA DE TENERTE EN CASA, Y DE QUE TE GUSTE MI COCINA, TU MISMA TOMA LO QUE GUSTES..

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  49. HOLA INMA, GUAPA TU

    SEGURO QUE TRIUNFAS CON ESTA RECETA , PUES QUEDA UN PASTELITO DELICIOSO Y SANO

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  50. HOLA BELITA, GUAPA TU

    OBRIGADO por sua visita, e congratula-se você gosta do meu COZINHA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  51. HOLA CHUS, GUAPA TU

    QUEDA MUY RICO, RICO, DE VERDAD...Y RAPIDITO QUE ESTO TAMBIEN ES INTERESANTE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  52. Hey nice one.....potato cake??? that itself is new and good work..

    ResponElimina
  53. HOLA GayathriRaj
    CAKE IS A FACT OF POTATO (PAPA) DELICIOUS, QUICK RELEASE
    PREPARING TO WORK and can lead

    SOUVENIRS, SALUDOS, PETONETS FOM CATALUNYA
    SUSANNA

    ResponElimina
  54. HOLA LAURA, GUAPA TU

    CELEBRO QUE TE GUSTE, YA ME CONTARÁS EL RESULTADO CUNADO LO HAGAS,

    MIENTRAS MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  55. Este plato es uno de mis favoritos, tiene una pinta estupenda. Besos

    ResponElimina
  56. HOLA PILAR, GUAPA TU

    QUE TAL ?,...COMO FUÉ EL CAMINO DE SANTIAGO, ?.SEGURO QUE MARAVILLOSO, YA SOLO CON EL PAISAJE TAN HERMOSO QUE HAY POR ALLÍ,...

    PUES SI, ESTE PLATITO SIEMPRE SALE MAGNIFICO Y GUSTA A TODOS...

    MIL PETONETS Y HASTA PRONTO, SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...