Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 13 de gener de 2013

Hamburgueses de gall d´indi i cansalada



 http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=121


Ingredients ( per 8 hamburgueses )
Un quilo de carn picada (800 grams de pit de  gall d´indi + 200 grams de cansalada)
Sal
Pebre
Un ou
Oli d´oliva


Preparació
En un bol posarem la carn que condimentarem amb sal i pebre al gust i un ou, barrejar be i deixar reposar una estona a la nevera.

Amb l´ajuda d´ un aparell per fer hamburgueses anirem agafant porcions de la barreja i les anirem formant, ens quedaran perfectes, si no en tenim poder anar formant petites boles de carn que desprès aixafarem amb cura, les embolicarem amb film transparent i guardar a la nevera fins el moment de cuinar-les.

Fer-les a la planxa amb unes gotes d´oli d´oliva i acompanyar del que ens vingui de gust, ceba, pebrot, salsa de tomàquet o res.

* També podem afegir a la carn abans de fer les hamburgueses el complement que més ens agradi, com pot ser formatge, ceba, pebrot...a casa els i agraden així

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...