Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 7 de gener de 2013

Cigrons saltats amb llard de porc,ceba i pebrot verd


Algunes propietats dels cigrons:
Son anticolesterol, ideals pel cor, son energètics, contenen molts minerals com son ferro, calci, sodi, magnesi, ideals per eliminar l´àcid úric... i a més els trobarem al mercat a bon preu.


Ingredients
Cigrons bullits
Llard de porc
Sal
Pebre negre
Pebrot verd
Ceba
Ous durs

Preparació
Tallarem la ceba i el pebrot verd a juliana, els saltarem amb una mica de llard, quan ja començin a quedar tous i afegirem els cigrons, condimentar amb sal i pebre al gust, i deixar coure tot junt durant uns minuts i servir acompanyats amb els ous tallats.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/


Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...