Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 21 de gener de 2013

Gambes al vermut blanc sec


Ingredients
Gambes
Sal
Pebre
Vermut blanc sec
Oli d´oliva

Preparació
Saltar les gambes amb oli d´oliva i condimentar amb sal i pebre al gust, quan ja quasi estiguin a punt, regar amb un raig de vermut blanc sec, deixar reduir i servir calentes.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

14 comentaris:

  1. Susanna,
    El toc de vermut blanc sec és marca de la casa... ja ho faré.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Con vermut no las he probado, con brandy si, tienen que estar ricas
    besos

    ResponElimina
  3. Esas gambitas al vermut deben estar deliciosas.
    ;)

    ResponElimina
  4. Ay, nena, que me has dado una gran idea sobre qué hacer con el vino que no va a la copa de vermú... Un besoteb bien gordo.

    ResponElimina
  5. O que delicioses, ara mateix me'n menjaria un platet.

    ResponElimina
  6. Hola guapiiis! me han encantado tus gambas, tengo que probarlas con este toque de vermut que sin duda tiene que darle un toque increíble.
    Un besoooo

    ResponElimina
  7. Tienen que estar deliciosas, el toque del vermut, fantástico. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina
  8. Qué bones les gambes Susanna, per llepar-se els dits.
    Petons.

    ResponElimina
  9. Gambes!!! El meu plat prefereit!!! Delicioses amb el vermut...
    Petons

    ResponElimina
  10. Ya he publicado mi propia versión de esta receta. Con el debido crédito, por supuesto. Un besote.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...