Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 21 de gener de 2013

Amanida de ceba,blat de moro i llonganissa de....Vic

M'encanten les fires, ahir va ser un dia d'aquests, ja que a més de ser integrant d'ella, vaig poder gaudir de molts productes que normalment no es troben en el dia a dia, un d'ells aquests meravellosos embotits artesans, que fan olor de glòria i tenen un sabor celestial.


Ingredients
Ceba
Tomàquet 
Api
Llonganissa.....de Vic
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de qualitat

Preparació
Tant senzill com tallar tots els ingredients al nostre gust, i amanir-los amb una vinagreta.

No em direu que amb tan poca feina no es pot gaudir d'un bon sopar, sa, deliciós, lleuger...

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...