Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 7 de març de 2013

Cloïsses saltades amb all amb aroma de vermut blanc sec



Un plat tant ràpid de preparar com de que desaparegui a taula.

Ingredient
Cloïsses fresques
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Alls 
Vermut blanc sec

Preparació
En primer lloc posarem les cloïses en aigua salada perquè escupin les restes de sorra que pugin tenir dins,
durant aproximadament una hora, després les esbandirem en aigua sota l´aixeta, escórrer i reservar.

Tallarem els alls sense pel a rodanxes i els sofregirem en oli calent, quan ja començin a agafar una mica de color afegir les cloïses, condimentar amb al sal i pebre al gust, donar.lis un parell de remenades , abocar un raig de vermut blanc sec que deixarem reduir, i llestes per menjar.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...