Un plat tant ràpid de preparar com de que desaparegui a taula.
Ingredient
Cloïsses fresques
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Alls
Vermut blanc sec
Preparació
En primer lloc posarem les cloïses en aigua salada perquè escupin les restes de sorra que pugin tenir dins,
durant aproximadament una hora, després les esbandirem en aigua sota l´aixeta, escórrer i reservar.
Tallarem els alls sense pel a rodanxes i els sofregirem en oli calent, quan ja començin a agafar una mica de color afegir les cloïses, condimentar amb al sal i pebre al gust, donar.lis un parell de remenades , abocar un raig de vermut blanc sec que deixarem reduir, i llestes per menjar.
Bon profit.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Que bona pinta que té!
ResponEliminaUhmmm!!! Per sucar-hi pa!!!
ResponEliminaPetonets
"Es... pectacular" enhorabona :) demà és un bon dia per fer-les ... m'has donat una bona idea !!
ResponEliminaJa se'm fa la boca aigua, quina delícia, mmmmmm boníssimes.
ResponEliminavaya delicia de almejas!!! se ven deliciosas!!!
ResponEliminasaludos
m'agraden les cloïsses i m'encanta la teva recepta
ResponEliminaAsí estan muy ricas. Besitos.
ResponEliminaQuin bon sabor els hi dona el vermut. Es un començar i no acabar.
ResponEliminaPetons reina.
Molt bones, nosaltres les cloïsses en les mengem com pipes, a l'olla no duren ni 5 minuts.
ResponEliminaUna abraçada
¿Con vermut?, que original y que ricas quedarían.
ResponElimina