Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 12 de març de 2013

Pasta "caprici" amb sípia, cloïsses i verdures


Ingredients
Pasta ( model caprici )
Cloïsses
Sípia
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Ceba
Pebrot
Api
Pastanaga
Tomàquet triturat
Un raig de vermut blanc sec

Preparació
Deixarem una estona les cloïsses amb aigua força salada perqué treguin la sorra que podi estar dins.

Tallarem la sípia a trossets petits i la saltarem uns minuts amb oli calent.

Farem un bon sofregit amb la ceba, api, pastanaga i el pebrot tot tallat petit, quan la verdura començi a agafar color, afegirem el tomàquet, quan estigui fregit i abocarem un raig de vermut blanc sec, la sípia i els cloïsses, condimentar al gust i deixarem reduir.

Mentre bullir la pasta seguin les instruccions del fabricant , quan aquesta estigui " al dente" li afegirem a la cassola del sofregir, remenar una mica i servir calenta.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...