Ingredients
Pasta ( model caprici )
Cloïsses
Sípia
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Ceba
Pebrot
Api
Pastanaga
Tomàquet triturat
Un raig de vermut blanc sec
Preparació
Deixarem una estona les cloïsses amb aigua força salada perqué treguin la sorra que podi estar dins.
Tallarem la sípia a trossets petits i la saltarem uns minuts amb oli calent.
Farem un bon sofregit amb la ceba, api, pastanaga i el pebrot tot tallat petit, quan la verdura començi a agafar color, afegirem el tomàquet, quan estigui fregit i abocarem un raig de vermut blanc sec, la sípia i els cloïsses, condimentar al gust i deixarem reduir.
Mentre bullir la pasta seguin les instruccions del fabricant , quan aquesta estigui " al dente" li afegirem a la cassola del sofregir, remenar una mica i servir calenta.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Delicioso tomo nota
ResponEliminajooo que rico que tiene que estar¡¡¡¡¡besotes guapa
ResponEliminaQue es maca aquesta pasta, amb les cloïses queda de 10.
ResponEliminaPetons.
Quina delícia, m'encanta la pasta amb peix.
ResponElimina