Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 14 de juny de 2013

Com tenir un sandvitx ( ENTREPA ) sempre a punt

Hi ha un dia d'aquells que ens vindria de gust menjar un saboròs sandvitx calent de formatge i pernil dolç, però sempre ens falta algun dels ingredients just en aquest dia, doncs aquesta és la meva proposta ...... i funciona

* Aquest truc es cedeix per la  Sra. De Roger, moltes gràcies per compartir aquest "secret"

Nesecitem:
Una bossa de pa de motllo
Mantega o margarina o oli d´oliva
Pernill dolç tallat a llesques
Formatge tallat a llenques
Paper vegetal tallat a la mida d´una llesca de pa

Preparació
Untarem les llesques de pa amb la grasa que ens vingui de gust ( de les tres propostes ) i posarem entre dues llesques formatge + pernil dolç + formatge, separar els sandvitxos amb una fulla de paper vegetal tornarem a muntar la bolsa de pa de motllo ( farem servir la mateix bolsa del pa ) la tancarem amb el mateix "ferret" que porta i cap el congelador.

Que ens ve de gust i sandvitx calent,....tant fàcil com treura una peça del congelador, que ens sortirá fàcil gràcies al paper vegetal , l´escalfem i nyam, nyam....

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...