TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dimecres, 26 de juny del 2013
Amanida tèbia d´espàrrecs
Ingredients
Espàrrecs verds ( si son frescos millor )
Oli d´oliva
Vinagre de Xerès
Sal
Pebre negra
Preparació
Escaldar uns minuts els espàrrecs tallats a trossos, millor deixar " al dente " i escòrrer.
Amanirem amb una vinagreta que farem amb la resta d´ingredients i servir.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Adorei esta tua sugestão,...
ResponEliminaQuase a acabar este passatempo, vê como participar, se ainda não o fizes-te, claro,...
http://www.strawberrycandymoreira.blogspot.pt/2013/05/passatempo-do-4-aniversario-do-o-meu.html
Beijinhos,
Ricas y sanas, sobre todo si son del huerto de mi padre,je,je.
ResponEliminaHola Susanna!!! Ay qué bons aquests espàrrecs!! En amanida no els he probat mai.. pwerò segur que estarán super deliciossos..
ResponEliminaEls faré.
Molts petonets, guapísima.
q cosa mas rica y sana q te has preparado hoy. la verdad es q me encanta!!!
ResponEliminasaluds
Hola guapa me alegra mucho saber de tí!!! No creas que yo me olvido, lo que ocurre es que ando liadísima y apenas sin tiempo para las visitas si quiero publicar algo en el blog.
ResponEliminaMe encantan los espárragos y esta ensalada te ha quedado deliciosa.
Besos cariñosos,
Bons, boníssims!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
zencilla i bonisiima, aquesta manida
ResponEliminaQuasi sempre els faig amb truita, qué bons son de totes maneres.
ResponEliminaPetons.
A mi m'agraden molt amb truita, deliciós.
ResponElimina