Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 9 de juny de 2013

Saltat d´arròs amb xampinyons i pit de pollastre



Ingredients
Arròs blanc que ja tinfrem cuit amb antelació
Sal
Pebre negre
Oli d´oliva
Xampinyons laminats
Pit de pollastre que haurem cuit abans ( pot ser bullit, al vapor, a la planxa..... )

Preparació
Saltarem en una paella ben calenta els xampinyons amb oli d´oliva quan ja començin a agafar color i posarem el pit de pollastre tallat petit, condimentar amb sal i pebre al gust, remenar una mica i tot seguit l´arròs, coure junt uns minuts i servir calent.

Es pot acompanyar de maionesa, all i oli, salsa brava,.... o res, hummm

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...