Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 28 de febrer de 2015

Senglar a la cassola amb patates


Per fer aquest plat podem utilitzar aquelles parts (restes de senglar) que no són tan vistoses ni toves , però igual de delicioses

Ingredients
Senglar 
Patates
Unes fulles de llorer
Sal
Pebre
Un cap d´alls
Ceba
tomàquets madurs
Pastanaga
Api
Un grapat d´avellanes torrades
Un vas de vi ranci
Oli d´oliva
Aigua o brou lleuger
* La meitat del api i la pastanaga serà per bullir el senglar i l´altre meitat per posar a la cassola
Preparació
En primer lloc posarem la carn de senglar tallada petita en una olla amb aigua, afegirem api,  pastanaga, sal i pebre , deixarem bullir una estona,  no indico temps ja que dependrà de la quantitat, mesura de les peces i edat de la carn, quan comenci a quedar una mica tova, retirar del foc i escórrer.

Mentre bull al carn  pelarem i tallarem les patates a quadrats, les fregirem una mica, escórrer i reservar.   
                                            
En una cassola  farem un sofregit amb la ceba,  pastanaga,  api, tot tallat petit, també li posarem el cap d´alls sencers amb la pell  i el senglar,  quan tot plegat agafi color li afegirem les tomàquets tallades a quarts sense pell (  o triturades )  les fulles de llorer i el vas de vi ranci, deixar coure tot a foc baix, condimentar amb sal i pebre al gust,  quan veurem que la carn comença a estar cuita i posarem les patates a més d´una bona picada d´avellanes torrades,  cobrir tot amb aigua o un brou lleuger i deixar coure sempre a foc baix fins que quedi cuit i el suc una mica espès.

* A foc baix, quasi no tens ni que vigilar la cassola i queda un plat com els d´abans.
 * Reposar encara está més i més bo.
* Podem garantir que per més dura que sigui la carn, quedarà tova i melosa

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...