Amb aquesta calor ... una recepta ràpida, deliciosa i preparada en un tres i no res
Ingredients
Pit de pollastre (o de gall dindi) en filets fins
Sal
Pimineta
Oli d'oliva
Tomàquet per sucar el pa
Unes llesques de pa tendre
Formatge a llesques
Unes fulles verdes (endívia, escarola, enciam ...)
Preparació
En primer lloc condimentar els filets de pollastre amb sal i pebre al gust, tot seguit els farem a la planxa amb un rajolí d'oli.
Mentre untarem el pa amb tomàquet i el regarem un fil d'oli.
Condimentar les fulles d'amanida i les col·locarem sobre una llesca de pa, a sobre un filet de pollastre, una llesca de formatge i cobrirem amb una altra llesca.
Bon profit, amb nova companya................... i perquè no una gerra de cervesa fresca.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna