Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 14 de juliol de 2015

Entrepà - pa amb tomàquet i pit de pollastre a la planxa


Amb aquesta calor ... una recepta ràpida, deliciosa i preparada en un tres i no res

Ingredients
Pit de pollastre (o de gall dindi) en filets fins
Sal
Pimineta
Oli d'oliva
Tomàquet per sucar el pa
Unes llesques de pa tendre
Formatge a llesques
Unes fulles verdes (endívia, escarola, enciam ...)

Preparació
En primer lloc condimentar els filets de pollastre amb sal i pebre al gust, tot seguit els farem a la planxa amb un rajolí d'oli.

Mentre untarem el pa amb tomàquet i el regarem un fil d'oli.


Condimentar les fulles d'amanida i les col·locarem sobre una llesca de pa, a sobre un filet de pollastre, una llesca de formatge  i cobrirem amb una altra llesca.

Bon profit, amb nova companya................... i perquè no una gerra de cervesa fresca.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...