Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 9 de juliol de 2015

Arròs amb llom, carxofes i galeres


Ingredients
Arròs (millor de gra rodó )
Llom de porc tallat petit
Ceba
Cors de carxofa
Pebrot verd
Pebrot vermell
Sal
Pebre
Safrà
Galeres
Tomàquet fregit
Brou o aigua calenta
Oli d'oliva

Preparació
Tallarem totes les verdures a quadradets petits i les sofregirem amb oli d´oliva juntament amb les galeres i el llom , a foc moderat perquè quedi sucós, desprès afegirem el tomàquet fregit, els cors de carxofa i deixarem reduir.

Al cap d'uns minuts i abocarem l ´arròs que deixarem sofregir i seguidament el brou o aigua que ja tindrem calenta amb uns brins de safrà.

Cuinar uns 15 minuts des de que bull l´aigua a foc viu, després tancar el fogó i deixar reposar uns 5 minuts.

* No indico la quantitat d´arròs ni aigua doncs dependrà de la quantitat que es cuini i si ens agrada sec, sucós, melós....

* Si es carxofa crua la posarem a l ´inici del sofregit, si ja la tenim en conserva al final.


Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...