Ingredients
Arròs (millor de gra rodó )
Llom de porc tallat petit
Ceba
Cors de carxofa
Pebrot verd
Pebrot vermell
Sal
Pebre
Safrà
Galeres
Tomàquet fregit
Brou o aigua calenta
Oli d'oliva
Preparació
Tallarem totes les verdures a quadradets petits i les sofregirem amb oli d´oliva juntament amb les galeres i el llom , a foc moderat perquè quedi sucós, desprès afegirem el tomàquet fregit, els cors de carxofa i deixarem reduir.
Al cap d'uns minuts i abocarem l ´arròs que deixarem sofregir i seguidament el brou o aigua que ja tindrem calenta amb uns brins de safrà.
Cuinar uns 15 minuts des de que bull l´aigua a foc viu, després tancar el fogó i deixar reposar uns 5 minuts.
* No indico la quantitat d´arròs ni aigua doncs dependrà de la quantitat que es cuini i si ens agrada sec, sucós, melós....
* Si es carxofa crua la posarem a l ´inici del sofregit, si ja la tenim en conserva al final.
Bon profit.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna